Prins Nikolai scorer megajob: Se ham på catwalken

Prins Nikolai gik fredag catwalk for Dior i Tokyo

Prins Nikolai har gået et stort show for Dior. Foto: Hærens Sergentskole
Prins Nikolai har gået et stort show for Dior. Foto: Hærens Sergentskole

Det kører uden tvivl for prins Nikolai og modelkarrieren for tiden.

Fredag gik den 19-årige prins nemlig catwalk til et stort modeshow for Dior i Tokyo. Prinsen havde kun en enkelt tur op og ned ad catwalken, men til gengæld lukkede han ballet.

På catwalken var prinsens krøller glattet ud og redt tilbage, og han var klædt i en sort læderblazer, sorte bukser og et bælte i taljen.

Prins Nikolai vidste angiveligt ikke, at han medvirkede i reklame for Sixt. Foto: Hærens Sergentskole Danske kongelige Alexandra om kritik af prins Nikolai: Han blev misbrugt

Du kan se den unge prins på catwalken herunder:

Prins Nikolai er dog ikke alene på eventyr i Japan. Med sig har han nemlig sin mor, grevinde Alexandra, og hun er meget stolt af sin søn, der klarede det over alle forventninger på catwalken.

- Det gik utrolig godt. Stemningen var helt, helt fantastisk. Han klarede det formidabelt. Jeg er så stolt af ham, siger grevinde Alexandra gennem sin sekretær til Ekstra Bladet.

Grevinde Alexandra er meget stolt af prins Nikolai. Foto: Olafur Steinar Gestsson
Grevinde Alexandra er meget stolt af prins Nikolai. Foto: Olafur Steinar Gestsson

Flere kendte var fredag mødt op for at se modeshowet, og det var bestemt ikke hvem som helst.

Kæmpestjerner som Bella Hadid, David Beckham og Kate Moss var alle at finde på første række.

Dropper hæren
Tilbage i oktober meddelte kongehuset, at prins Nikolai var droppet ud af sin uddannelse som reserveofficer på Hærens Sergentskole på Varde Kaserne efter to måneder.

I den forbindelse meddelte grevinde Alexandra gennem sin sekretær, Helle von Wildenrath Løvgreen, at prinsen ikke var endt på den rette hylde, og at han nu ville fokusere fuldt ud på sin karriere som model, før han efter planen påbegynder en ny uddannelse i det nye år.

Kronprinsparret stillede op til foto, da de modtog den ene af i alt fem biler i anledning af deres bryllup. Det kommer ikke til at ske igen. Foto: Chris Nørgaard Hansen Underholdning Kongelig kovending: Dropper dyre bilgaver

- Grevinden understreger, at beslutningen intet har med hverken uddannelsen eller stedet at gøre. Folk har været søde, og det har været helt, som prinsen har forventet. Det var bare ikke ham, lød det fra Helle von Wildenrath Løvgreen på vegne af Alexandra.

Inden prins Nikolai rejste til Varde, havde han allerede godt gang i sin modelkarriere. I forsommeren debuterede han som model på catwalken for den britiske modegigant Burberry ved åbningen af Londons modeuge.

En reklame, der involverer prins Nikolai, får nu kongehuset til at beklage. Foto: Hærens Sergentskole Danske kongelige Prins Nikolai i modvind efter reklame: Nu beklager kongehuset


Siden har han været model for Dior i deres seneste kampagne, og nu kan han også krydse catwalk for det store modefirma af.

203 kommentarer
Vis kommentarer