Sælger lejlighed på eksklusiv adresse

Efter halvandet år i lejligheden skal Prins Nikolai nu prøve kræfter med noget nyt

Prins Nikolai sælger har sat sin lejlighed til salg efter halvandet år. Foto: Ritzau Scanpix
Prins Nikolai sælger har sat sin lejlighed til salg efter halvandet år. Foto: Ritzau Scanpix

I lidt mere end halvandet år har Prins Nikolai - søn af Prins Joachim og Grevinde Alexandra - haft sit navn på skødet til en ejerlejlighed midt i København.

Men nu har du mulighed for at få fingrene i den eksklusive adresse: Prinsen har nemlig netop sat sit hjem til salg.

Det skriver boligmediet Boliga.dk

Lejligheden er egentlig et slags byhus, som fordeler sig på tre etager og i alt 70 officielle boligkvadratmeter. Dertil kommer en privat tagterrasse.

Tilbage i januar 2020, da Prins Nikolai købte byhuset, betalte han 4,1 millioner kroner for den moderniserede bolig, som ligger i en klassisk københavnerejendom fra 1880.

I dag skal du finde en lidt større sum for at blive ejer af lejligheden, der er udbudt til salg for omkring 5,5 millioner kroner.

Prins Nikolais lejlighed i København er til salg. Foto: Paulun København City
Prins Nikolais lejlighed i København er til salg. Foto: Paulun København City
 

Vildt marked
Der er ingen tvivl om, at coronapandemien har sat ild under boligmarkedet i stort set hele det ganske land, men det allerede blomstrende ejerlejlighedsmarked i København er et af de steder, hvor der er gået rigtig stærkt.

Det viser Boliga.dks udbudsdata: På bare et år - fra september 2020 til nu - er en kvadratmeter i København K blevet over 8.000 kroner dyrere. I dag skal du således i gennemsnit betale 65.800 kroner pr. kvadratmeter for at bo i Københavns inderste.

Kvadratmeterne i prins Nikolais lejlighed koster dog et godt stykke over det allerede høje gennemsnit i området: Her skal du nemlig af med næsten 80.000 kroner pr. kvadratmeter.

Prins Nikolai har over en årrække opbygget en karriere som model - og netop det kommer den 22-årige prins til at kunne dyrke nærmere i byernes by; Paris, som han nu flytter til.

Se Prins Nikolais lejlighed her

Sælger lejlighed på eksklusiv adresse

På det seneste har en række kendte danske tjent kassen på boligsalg.