Se de friske moves: Frederik klar til 'Vild med dans'

Kronprinsen rev Mary rundt på dansegulvet

Men alle de andre fornemme gæster så på, åbnede Frederik og Mary ballet. Her på formelt besøg - se dansetrinene i klippet nedenfor.

Det er ikke nogen hemmelighed, at det ikke er kronprins Frederiks livret at tale foran en stor forsamling. Til gengæld går vores kommende konge aldrig af vejen for en fysisk udfordring.

Det gjorde han heller ikke i aftes i Washington D.C., da han sammen med kronprinsesse Mary blev bedt om at åbne ballet, efter han sammen med erhvervsfolk og amerikanske politikere havde spist middag i Smithsonian Arts and Industries Building.

Kongehuset har selv lagt videoklippet ud på deres Facebook-side, hvor det danske kronprinspar alene danser rundt til tonerne af 'Isn't She Lovely'. Og mange har allerede kommenteret det dansede duo.

- Gad vide hvornår kronprinsen skal være med i 'Vild med dans', spørger Christina Oxholm, og hun er ikke den eneste, der har TV2s dansekonkurrence i tankerne.

- Sorry 'Vild Med Dans' go home... Der var måske ikke perfekt hæl og tå, men i stedet var der charme, selvtillid og lækkert hår..., skriver Nima Christina Tiedemann Jensen.

Margit Berner kan næsten høre en af dommerne for sig, når hun ser Mary og Frederik svinger rundt.

- Det er da et vidunderligt syn, glade og afslappet. Tydeligt at de hygger sig. De er et meget smukt par som Britt Bendix ville have sag.

Det danske kronprinspar er frem til og med i morgen i USA, hvor de besøger Washington D.C. og Boston for at stå i spidsen for et erhvervsfremstød med fokus på områderne fødevarer, clean tech, sundhedsløsninger samt de maritime erhverv.

 

 

Seneste nyt

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.