Se Mary nyde strand-livet

Kronprinse-familien ferierer under varmere himmelstrøg i kronprinsessens hjemland

Mary i en mere arbejds-mæssig situation.(Foto: All Over)
Mary i en mere arbejds-mæssig situation.(Foto: All Over)

Mens regnskyl har oversvømmet dele af hjemlandet, og undersåtterne de nærmeste dage kan vente sibiriske kuldegrader, har noget af den royale familie søgt ly under mildere himmelstrøg.

Nummer et-parret i arvefølgen, kronprins Frederik og kronprinsesse Mary med deres fire børn, har tilbragt de seneste uger i Marys australske hjemland, hvor det er høj-sommer og lige til at holde ud med en tur til stranden ved Byron Bay.

Amber var med
I hvert fald var det, hvad Mary og børnene benyttede sig af forleden, hvor de bl.a. havde selskab af bedste-veninden Amber Petty, der som bekendt også var brudepige ved brylluppet med Frederik i 2004.

Se Mary strand-dase her

Normalt er Mary jo omgivet af royal glans, men selskabet skilte sig ikke meget ud fra almindeligt dødelige sol-elskere som de lå i sandet på badehåndklæder, Mary bag store solbriller i en lille badedragt med en dyb udskæring i ryggen, mens der blev holdt et vågent øje med ungerne, der legede ved vandet for de selv.

Forvirring om prins Christians redningsaktion: Her er livreddernes forklaring

Her er prins Christians redningsmand

Prins Christian i fare: Reddet af livredder

Ikke flere ulykker her, var hensigten tydeligvis, hvor det ellers var tæt på at gå galt forleden, da prins Christian kom faretruende for langt ud i bølgerne, og livredderen måtte træde til for at få knægten på sikker grund igen.