Annonce:
Annonce:

Ugeblad: Endelig er Mary blevet dronning

Ugebladet 'New Idea' har endnu en gang skrevet, at Mary er blevet dronning

Trods en sjælden statsrådsmiddag, så er Mary altså ikke blevet dronning. Foto: AP
Trods en sjælden statsrådsmiddag, så er Mary altså ikke blevet dronning. Foto: AP
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Kongelige

- Vores Mary er endelig blevet dronning!, skriver det australske ugeblad 'New Idea', trods hverken Kongehuset eller den danske presse har meldt det ud.

Sidste gang var i januar, og nu er de på den igen. Men Mary er hverken i januar eller nu blevet tildelt den fornemme titel som Danmarks dronning. Og det vides heller ikke, hvornår det sker, da Danmarks dronning Margrethe gentagne gange har understreget, at hun ikke løber fra pladsen i utide.

Nu igen: Australsk magasin laver ny løgne-historie om Mary

Men den yderst sjældne statsrådsmiddag, der fandt sted sidste onsdag, er altså anledning til, at det australske magasin vælger (igen-igen) at skrive på forsiden, at Mary er blevet Danmarks nye dronning.

Mystik om dronningens sjældne middag med Løkke

Foto: Privatfoto
Foto: Privatfoto

Annonce:

I magasinet skriver de, at dronning Margrethe brugte statsrådsmiddagen til at informere folket om, at hun nu abdicerer som dronning og giver pladsen videre til sin søn kronprins Frederik og hans kone, kronprinsesse Mary.

- Vores Mary har grædt tårer af glæde, efter hun har fået af vide, at hun skal være dronning af Danmark ved en privat historisk begivenhed, hvor hun siger 'det er den bedste dag i mit liv', skriver magasinet.

Samtidig fortæller de, at mens der bliver fejret i Australien så er danskerne stadig er i chok over, at dronningen har valgt at træde ned af tronen og rollen som dronning.

Eksperterne forudser en abdicering
Magasinet har snakket med royale eksperter, der fortæller dem, at dronning Margrethes abdicering kan ske på ethvert tidspunkt nu, grundet prins Henriks valg om at gå på pension sidste år. Magasinet trækker derfor i bladet en lille smule i land, men de lægger ikke skjul på, at det er officielt, selvom hændelsen endnu ikke har fundet sted.

Annonce:

Ligeledes ser de prins Richards død den 13. marts til at være endnu en afgørende faktor, der har fået dronning Margrethe til at fremskynde beslutningen.

Dødsfald i kongehuset

Nye detaljer: Sådan døde prins Richard

Vild med løgnehistorier
Og det er bestemt ikke første gang, at magasinet bliver fanget i en løgn om det danske kongehus. De har tidligere også beskrevet, hvordan at Kronprins Frederik havde købt en ø ved Tasmanien til 10 millioner dollars i anledningen af kronprinsessens 45 års fødselsdag. Hvilket ikke passede.

Kongehuset udsat for falsk nyhed

- Han sagde, at det krævede noget overtalelse og forhandling at købe den ø, han ønskede, men han stoppede ikke ved noget og brugte omkring 10 millioner dollars. Han vidste, hvor meget Mary ville elske det, skrev mediet om den altså komplet falske nyhed.

Og nu prøver de altså lykken igen og siger, at Mary er blevet dronning. Men uanset hvor meget de ønsker, at det er sandt, så er det altså ikke sket.

Annonce:

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra magasinet New Idea, men det har ikke været muligt.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: