Ziggys afløser er fundet: Her er kongehusets nyeste medlem

Kronprinsen og familien kunne i går sige velkommen til en ny lille hund, der hedder Grace

Parrets første hund, Ziggy, går tur med med Mary, Isabella, tvillingerne Josephine og Vincent og en barnepige ved Amaliehaven i 2012. Foto: All Over Press
Parrets første hund, Ziggy, går tur med med Mary, Isabella, tvillingerne Josephine og Vincent og en barnepige ved Amaliehaven i 2012. Foto: All Over Press
Følg Underholdning
Følg Kongelige

Tidligere på året var der trist nyt for kronpris Frederik og kronprisse Mary, da deres hund Ziggy døde. Hunden var en bryllupsgave, der siden blev en god legekammerat for parrets børn.

- Ziggy var en trofast og kærlig hund, som desværre led af kronisk nyresvigt og slidgigt. På trods af dette var livskvaliteten høj til det sidste, stod der endvidere om det pelsede familiemedlem, da kongefamilien skrev om dødsfaldet på Instagram.

Sjældent syn: Kongelige kys i Tivoli

Nu er der dog kommet en ny hund ind i familien. Grace er navnet, og hun mødte første gang sin nye familie i går på Gråsten Slot. Det skriver kongehuset på sin Instragram profil, mens de også deler et billede taget af Mary selv, hvor den søde border collie smiler til kameraet.

Og Grace er ikke bare en erstatning for Ziggy - de to er faktisk i familie, står der i opslaget.

Og der er ingen tvivl om, at det bliver nogle store poter, som Grace skal udfylde.

- Når Christian er færdig med at spise, leger han og laver sjov med Ziggy, inden han skal have tøj på og ned i vuggestuen, har Mary tidlige fortalt i et interview med Berlingske fra 2007.

Kronprinsen voksede op med gravhunde, men alligevel faldt valget på en border collie, da det første kæledyr skulle vælges. De skulle efter sigende være meget intelligente og lærenemme hunde, der er gode til børn. Og det valg har de tilsyneladende været så tilfredse med i form af Ziggy, at de nu gentager successen.

Ekspert om stor Alexandra-nyhed: 1-0 til skatteyderne

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU