Marys rynker misbrugt

En internetside mener at have afsløret kronprinsessens hemmelighed

Hoffet vil nu skride ind mod annoncen, der misbruger Mary. Arkivfoto: Jens Dresling).
Hoffet vil nu skride ind mod annoncen, der misbruger Mary. Arkivfoto: Jens Dresling).

Kronprinsesse Mary afslører nu sin 'lette hemmelighed til at narre tid og fjerne rynker'.

I hvert fald hvis man skal tro internetsiden relaxbeautyspa.com, der angiveligt har fundet ud af, hvordan den 43-årige Mary holder huden så frisk.

Her spekuleres der først i teksten på, hvordan hun holder sig så ungdommelig.

'Det er ikke let at leve dit liv i rampelyset. Som Mary at alles øjne hviler på hende..og hendes hud! Men som 42-årig, ser Mary bedre ud end nogensinde. Det lader til at hun bliver yngre og yngre hvert år! Mange kvinder har prøvet at finde ud af hendes hemmelighed: er det botox, ansigtsløftning eller bare god belysning?', lyder den alt andet end fejlfri tekst.

Jim Lyngvild: Kronprinsesse Mary må øjeblikkelig skrotte sin Birkin-taske

Og sørme om ikke relaxbeautyspa.com har svaret på sit eget spørgsmål:

'Sandheden er meget enklere (og billigere!) end det, men hun ønskede ikke at dele den. Efter års forsøg på at finde hendes anti-rynke trick, fik en insider kilde endelig afsløret det udelukkende til os - og det er en, som kloge kvinder rundt om i verden hemmeligt bruger på deres hud', trutter siden.

Ifølge siden er det ' SC A Cream Advanced Anti Aging', der sikrer Mary en blød hud, men hoffet kan ikke genkende billedet.

TV: Se Mary i 17 år gammel reklamefilm

Kongehuset vil nu reagere på misbruget.

- Det er ikke tilladt at gøre brug af den kongelige familie i reklamer og markedsføring, hvilket den pågældende hjemmeside vil blive gjort opmærksom på, siger kongehusets kommunikationschef, Lene Balleby, til Ekstra Bladet.

Panama Det bliver dog svært at få bagmændene til at rette ind, for hjemmesiden er registreret i Panama og på den danske adresse, der opgives, er firmaet ikke registreret.

Mary lignede Audrey Hepburn

På siden har en lang række danske kvinder rost produktet, men sidens bagmænd har ikke helt tjek på, hvad danske kvinder hedder.

For blandt de mange, der roser, er der navne som Tohloria Lewis, Tanya Porquez, Jennifer Jackson Mercer, Amanda Gibson, Alice Chang, Jill Phongsa og Jenna Ponchot Bush.

Du kan se annoncen her.