Annonce:
Annonce:

Prinsesse Madeleine afslører bryllupsdetaljer

Den svenske prinsesse løfter lidt af sløret for, hvordan brylluppet den 8. juni kommer til at forløbe

Madeleine er allerede småstresset over gæstelisten til sit bryllup.
Madeleine er allerede småstresset over gæstelisten til sit bryllup.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Kongelige

Læs også:

Prinsesse Madeleine bliver gift i juni

Den svenske prinsesse Madeleine kan næsten ikke tro, at der er så få måneder til hendes bryllup med britisk-amerikanske Christopher O'Neill. Det siger hun i et interview, som er lagt ud på det svenske kongehus' hjemmeside.

- Tænk, at der er mindre end fire måneder til! Tiden flyver, når man har det sjovt. Vi planlægger for fuld tryk. Selv om jeg er i New York og arbejder for Childhood (velgørenhedsorganisation red.), går det rigtig godt med planlægningen. Vi får enorm hjælp hjemmefra, siger Madeleine.

Hun fortæller, at planen er at gøre brylluppet så tilgængeligt som muligt. Men om det skal transmitteres på tv, er endnu ikke besluttet, siger prinsessen. Hun er også småstresset over gæstelisten.

- Invitationerne vil blive sendt ud den 1. april, så der er lidt tid endnu. Det har været en vanskelig proces, når man ønsker at invitere alle, men det er desværre ikke muligt, fortæller Madeleine.

Eftermiddagsbryllup
Brylluppet kommer til at foregå om eftermiddagen den 8. juni. Efterfølgende bliver der bryllupsmiddag på Drottningholm slot, som ligger tæt på Stockholm.

Christopher O'Neill og prinsesse Madeleine har besluttet, at der ikke skal være brudepiger, og det af en helt særlig grund.

- Chris kommer til at have en forlover ved sin side, men jeg vil ikke have brudepiger. Ligesom min mor og min søster vil jeg have blomsterpiger. Det er en bryllupstradition, som jeg gerne vil føre videre, siger prinsessen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: