Annonce:
Annonce:

Prinsesse Madeleine bliver gift i juni

Den svenske prinsesse Madeleine og hendes amerikanske forlovede skal vies i Stockholm

Så lykkelige så prinsesse Madeleine og Chris O'Neill ud, da de offentliggjorde forlovelsen. Nu kan vi se frem til brylluppet. Foto: Officielt foto.
Så lykkelige så prinsesse Madeleine og Chris O'Neill ud, da de offentliggjorde forlovelsen. Nu kan vi se frem til brylluppet. Foto: Officielt foto.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Kongelige

Den svenske prinsesse Madeleine og hendes amerikansk-britiske forlovede Chris O'Neill bliver gift i Slottskyrkan i Stockholm 8. juni, rapporterer Expressen.

Hoffet bekræfter datoen over for nyhedsbureauet TT.

Læs også:

Madeleine er blevet forlovet

- Det var jo ventet, at vi skulle fastsætte en dato. Jeg kan bekræfte, at vi har besluttet os for 8. juni, siger hoffets pressechef Bertil Ternert til TT.

Parret har kendt hinanden i to år og blev forlovet 25. oktober, hvor den svenske dronning Silvia sagde følgende om sin kommende svigersøn:

Læs også:

Prinsesse Madeleine tilbage på job i Sverige

- Vi er meget lykkelige. Han er en svigermors drøm. Prinsessen er meget lykkelig.

Den 30-årige Madeleine selv fortalte til hoffets hjemmeside, at den otte år ældre Christopher O'Neill friede en dag i begyndelsen af oktober.

Læs også: Madeleine kaldt hjem fra USA Madeleine kaldt hjem fra USA

Annonce:

- Det var meget romantisk og fint gennemtænkt, men mere end det vil vi ikke fortælle. Vi holder det for os selv, sagde hun.

Ifølge svenske medier friede amerikaneren, der arbejder for en investeringsfond, til prinsessen efter at have sikret sig hendes forældres samtykke. Forlovelsen skulle være blevet fejret på en restaurant i New York.

Madeleine har tidligere været forlovet med Jonas Bergström, men de gik fra hinanden i 2010, efter at det kom frem, at Bergström havde været prinsessen utro.

Madeleine Thérèse Amelie Josephine er født 10. juni 1982 på Drottningholms Slot. Hun er kongeparrets yngste barn og den fjerde i arvefølgen efter kronprinsesse Victoria, søsterens datter prinsesse Estelle, og sin bror prins Carl Philip.

Prinsessen er uddannet kunsthistoriker og arbejder for sin mors World Childhood Foundation i USA. Det kommende brudepar er bosat i New York.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Danmark skal ikke lade sig intimidere
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: