Tæv til moster Madeleine

Prinsesse Madeleine har ikke haft travlt med at komme hjem til Sverige og se sin lille nyfødte niece

Prinsesse Madeleine har endnu ikke set sin lille niece. (Foto: All Over)
Prinsesse Madeleine har endnu ikke set sin lille niece. (Foto: All Over)

Hun har været svenskernes darling - den supersmukke og hamrende lækre prinsesse Madeleine. Men nu er kong Carl Gustaf og dronning Silivas yngste barn havnet i lidt af et stormvejr.

Ifølge de svenske medier har Madeleine nemlig ikke travlt med at komme hjem fra New York, hvor hun bor, for at se kronprinsesse Victoria og prins Daniels nyfødte datter.

LÆS OGSÅ:

Her er den svenske prinsesse

- Jeg ved ikke, hvornår hun kommer, siger hoffets informationschef Bertil Ternert til den svenske avis Aftonbladet.

Hun kommer
Ternert uddyber, at Madeleine i dag skal deltage i et FN-seminar i den amerikanske storby, men om hun umiddelbart derefter tager hjem til Sverige er uklart.

LÆS OGSÅ:

Victoria: - Jeg er så lykkelig

- Jeg kender ikke den nøjagtige dato, men det er planlagt, at hun kommer, siger han.

Sparket ud
Avisen Expressens erfarne hofreporter, Johan T. Lindwall, mener at det er stærkt kritisabelt, at prinsessen ikke hoppede på det første og det bedste fly, så snart hendes storesøster fik veer. For selvom Madeleine nu bor og arbejder i New York, har hun stadig et job som prinsesse i Sverige at passe.

- Hvis hun havde arbejdet for et privat firma, var hun blevet sparket ud for længe siden. Hun passer ikke sine pligter. Tænk hvor godt det havde set ud, hvis hun var kommet hjem og havde hjulpet sin storesøster de seneste måneder, siger han.

Bor på Manhattan
Siden beskyldningerne om utroskab og frække sexfotos væltede ned over kong Carl Gustav, har prinsesse Madeleine været en sjældent gæst i Sverige.

LÆS OGSÅ:

Derfor var Daniel stiv

I New York er prinsessen netop flyttet sammen med sin kæreste, 37-årige Chris O'Neill i en lækker lejlighed på Manhattan.

Det er meget tvivlsom om prinsesse Madeleine nogensinde vil bosætte sig i Sverige igen.