Annonce:
Annonce:

Prinsessen skal hedde.....

Kronprinsesse Victoria og prins Daniels nyfødte datter har allerede fået navn. Prinsessen skal hedde Estelle Silvia Ewa Mary

Kronprinsesse Victorias datter har fået navn. (Foto: AP)
Kronprinsesse Victorias datter har fået navn. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Kongelige

De er hurtige på aftrækkeren i Sverige og i det svenske kongehus. Ikke en gang halvandet døgn efter landet har fået en ny tronarving, har prinsessen fået navn.

LÆS OGSÅ:

Svensk dyneløft: Statsministeren skal nærstudere prinsessen

Så mens vi i Danmark stadig venter på, at prins Joachim og prinsesse Marie finder på - og ikke mindst afslører - hvad deres præcis en måned gamle datter skal hedde, bliver de overhalet af Victoria og Daniel i Sverige.

Kong Carl Gustaf har på et pressemøde netop afsløret, at den lille nye prinsesse skal hedde Estelle Silvia Ewa Mary.

Frede som fadder
Hvornår prinsessen skal døbes er endnu ikke afklaret, men ret sandsynligt er det, at kronprins Frederik bliver en af hendes faddere.

Da prins Christian blev døbt, stod Victoria fadder - og den slags bliver der holdt nøje regnskab med i de kongelige kredse. Så nu er det pay back-time!

Annonce:

Den svenske kronprinsesse var - i modsætning til nybagte danske prinsesse-mødre - lynhurtig til at forlade sygehuset. Estelle Silvia Ewa Mary kom til verden klokken 04.26 torsdag morgen. Allerede klokken 13 var Victoria og Daniel på vej til Haga Slott med deres datter. I farten nåede de lige at lægge et billede af dem selv og babyen ud på Facebook, inden de forlod hospitalet.

LÆS OGSÅ:

Victoria og babyen er taget hjem

Lykkelig mor
Den friske svenske kronprinsesse har også allerede været ude med en officiel meddelelse efter fødslen - en kort en men alligevel.

LÆS OGSÅ:

Victoria: - Jeg er så lykkelig

- Jeg har det godt og er så lykkelig, sagde hun sent torsdag aften gennem den svenske avis Aftonbladet.

Ro på
Da prins Daniel få timer efter fødslen offentliggjorde, at prinsessen var kommet til verden, sluttede han pressemødet med at sige:

- Det var været en meget speciel nat. Nu har vi behov for at få lidt plads til at være os - være vores lille familie. Det håber jeg, at I vil respektere.

Mon ikke det ønske går i opfyldelse fra power-parret, der på godt 30 timer har leveret en baby, et navn til hende og givet kommentarer til folket.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: