Mette-Marit skal fortsat flyve hjem

Den norske kronprinsesse må overvinde sin flyskræk efter søndagens evakuering. Kronprinsparret skal nemlig fortsat flyve hjem

Mette-Marit tog selv dette billede, efter hun sammen med de andre passagerer var blevet evakueret fra et SAS-fly søndag morgen. (Foto: Twitter/HKH Mette-Marit)
Mette-Marit tog selv dette billede, efter hun sammen med de andre passagerer var blevet evakueret fra et SAS-fly søndag morgen. (Foto: Twitter/HKH Mette-Marit)

Man kunne måske tro, at kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon ville ændre deres rejseplaner, så Mette-Marit, der lider af flyskræk, slap for at gå ombord på en flyver igen bare få timer efter, hun blev evakueret fra et SAS-fly i Kastrup Lufthavn.Drama i Kastrup: Norsk kronprinspar evakueret fra fly Drama i Kastrup: Norsk kronprinspar evakueret fra flyMen sådan er det ikke, fortæller Sven Gjeruldsen, der er assisterende kommunikationschef ved det norske hof til ekstrabladet.dk.

- Jeg kan bekræfte, at kronprinsparret var ombord på flyet. De har det godt, og at de fortsætter rejsen hjem om et par timer.

- Har de ændret planer, så de ikke skal flyve?

- Nej, de kommer med et senere fly. De er i København og venter på flyet nu. Det er alt, jeg kan sige om det, siger Sven Gjeruldsen.

Varm tak til crewet
38-årige Mette-Marit, der lider af flyskræk og tidligere har haft en psykolog med på sine rejser, twittede om flydramaet kort efter evakueringen.

'Ok, my morning turned out a bit more exciting than expected.. Phew.. #stillnotentirelyoverflightphobia', skrev hun. (På dansk: Ok, min morgen blev lidt mere spændende end forventet. Phew.. #fortsattikkeheltoverflyskrekken).

Samtidig takkede hun personalet ombord på flyet med:

'En varm takk til et flott SAS crew som tok godt vare på alle passasjerer.. #peoplewhomakeyoufeelsafe'.

Den tak får hun altså mulighed for at overbringe rent personligt, når turen hjem fra kronprinsesse Marys 40 års fødselsdagsfest fortsætter søndag.

De øvrige 133 passagerer, der var ombord - udover det norske kronprinspar - har fået at vide, at de kommer med et fly klokken 11.20.

Ifølge Ritzau er det også dette fly, som Mette-Marit og Haakon skal med.