Annonce:
Annonce:

Herfra stammer fupbilledet af den svenske konge

Mere og mere tyder på, at gangsteren Mille Markovics påståede nøgenbilleder af kongen er ren og skær fup

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Kongelige

I mere end af år har den svenske konge haft en tikkende bombe i form af en række stærkt kompromitterende billeder liggende under sin trone. Billeder som den svensk/serbiske gangster Mille Markovics har truet med at offentliggøre på et velvalgt tidspunkt.

LÆS OGSÅ: Her er det frække billede af den svenske konge

I sidste uge valgte den svenske avis Expressen så at vise et af de meget omtalte billeder. Avisen fik flere uafhængige billedanalyse-eksperter til at se på fotoet - og meldingen var klar:

- Billedet er manipuleret. Nogen steder er indholdet skjult, mens det er ændre andre steder. Jeg mener, at manden i baggrunden af 'klistret' elektronisk ind i billedet, sagde Andrew Philip Laws fra firmaet LGC Forensics.

LÆS OGSÅ: Derfor er det frække kongefoto fup

Annonce:

Billede fra 1976
Nu tyder mere og mere på, at Andrew Philip Laws har ret - og at Mille Markovics skulle have hørt bedre efter i formningstimerne. For hans klippen og klistren med billedet af kongen er nu ved at falde helt fra hinanden.

På internetforummet Flashback har en anonym bruger afsløret, hvor det billede af kongen, der er klippet ind blandt de hotte piger på natklubben, stammer fra.

Billeder er oprindeligt fra tv-programmet '100 höjdare', der havde Carl Gustaf og Silvia som gæster i 1976. Programmet kan ses på YouTube.

Det er ægte
Mille Markovics har fra starten hævdet, at billedet af kongen på stripklub er taget i 1991. Men ser man på ordentligt efter, ser kongen meget ung ud og ligner mere en 70'er-model end en fra 90'erne.

Trods de nye beviser i sagen fastholder Mille Markovics, at billedet er ægte. Det stammer fra det overvågningskamera, der var sat op i serberens natklub, påstår han.

LÆS OGSÅ: Mafiakonge lover beviser mod stripperkongen

- Jeg ved at kongen var til stede, der hvor filmen blev taget. Det garanterer jeg, og det vil kunne ses i filmen på min hjemmeside, siger Mille Markovics ifølge Expressen.

Expressen viser i dag i et tv-indslag, hvordan billedet højst sandsynligt er manipuleret. Se indslaget her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Så er hun alligevel dansker

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

BANDELAND-AFSLØRING

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: