Engle-prinsesse holder fast i engle-valg

Norges biskopper raser, men Märtha Louise fortsætter med at tale med skytsenglene på sin Engleskole

Märtha Louise fortsætter med at tale med engle, selvom biskopperne ikke bryder sig om hendes alternative liv. (Foto: AP)
Märtha Louise fortsætter med at tale med engle, selvom biskopperne ikke bryder sig om hendes alternative liv. (Foto: AP)

- Det er fantastisk, at jeg kan få lov til at være den, jeg er og arbejde med de ting, jeg er interesseret i, siger Norges prinsesse Märtha Louise.

Men stod det til landets kirke og ikke mindst biskopperne blev Engleskolen lukket, og prinsessen fik forbud mod at udsprede budskabet om spiritualitet og åndelighed

- Vi lever i et demokratisk samfund, og alle har lov til at ytre deres meninger - lige som jeg også fuldt ud respekterer andres meninger, fastslår prinsessen, der forlængst har fraskrevet sig sin apanage og heller ikke officielt bruger sin kongelige titel, skriver Billed Bladet.

Kurser
Märtha Louise har Engleskolen i Oslo sammen med Elisabeth Samnøy, og de udbyder både weekendkurser og kurser over længere perioder til de englesøgende.

Den norske kongedatter har været spirituelt anlagt fra hun var lille.

- Som barn kunne jeg mærke, hvordan andre mennesker havde det bag facaden, fortæller hun i ugebladet.

Hun forklarer også, at hun, når hun tidligere var ude på officielle jobs, havde problemer med energifeltet omkring sig. Hun følte ikke, at hun var god nok til de opgaver, der lå forude, og hun følte ofte, at dem, hun skulle trykke i hånden og være sammen med, overskred hendes grænser og sugede hendes energi.

Betryggende
Prinsessen har udgivet bestselleren 'Mød min skytsengel', og hun har flere bøger på bedding.

- Vi har en skytsengel, men man kan have kontakt med mange engle i livet. Vi bruger dem i alle situationer - både i sorg og glæder. Det er betryggende for mig at have engle i nærheden både derhjemme og på arbejdet, siger hun.

0 kommentarer
Vis kommentarer