Prins Harrys nye kæreste

Den engelske prins dater den engleagtige Florence

Prins Harry nye kæreste er en fotomodel med engleansigt. Hun hedder Florence Brudenell-Bruce. Foto: Topfoto.
Prins Harry nye kæreste er en fotomodel med engleansigt. Hun hedder Florence Brudenell-Bruce. Foto: Topfoto.

Det er vel ingen nyhed, at de europæiske prinser betages af undertøjsmodeller, og nu er Englands rødhårede charmeprins kommet med på vognen.

Modellen hedder Florence, men ud over fornavnet har den unge kvinde med engleansigtet ikke med tilfælles med sin historiske navnesøster Florence Nightingale.

Florence Brudenell-Bruce gør det i svømmetøj og yndigt lingeri, og set i det perspektiv kan man godt forstå den iltre Harry.

Årevis
Parret har kendt hinanden i årevis. Florence har nemlig haft en anden kendiskæreste, formel 1-køreren Jenson Button, men royale kilder bekræfter over for The Sun, at Harry nu for første gang siden bruddet med Chelsy Davy danner par med en kvinde.

26-årige prins Harry har adskillige gange bevist, at han er glad for smukke kvinder, og det er nok svært at finde et kvinde, der er smukkere og mere delikat end 25-årige Florence.

Flee
Mellem venner kaldes skønheden 'Flee', og hun bor i Notting Hill, hvor Harry tilbringer så meget tid som overhovedet muligt.

Lige som storebror William har Harry hentet kæresten i den merkantile og forretningsprægede del af det engelske borgerskab. Faren er vinhandler, så mon ikke den festglade Harry er sikret god vin en rum tid frem.