Prinsesse Diana rydder atter forsider

Nyhedsmagasinet Newsweek provokerer med en forsidehistorie om prinsesse Diana, der fredag ville være fyldt 50

Prinsesse Diana er vendt tilbage fra graven og pryder forsiden af det nye nummer af det amerikanske nyhedsmagasin Newsweek.

Det sker i form af et billede, der giver et bud på, hvordan den britiske prinsesse, der ville være fyldt 50 år på fredag, måske havde set ud i dag.

Men billedet og den ledsagende artikel afstedkommer forargelse i forbindelse med, at Newsweek dukker op i de amerikanske kiosker. Artiklens bud er, at Diana ville have giftet sig på ny for anden gang, ville have benyttet botox og ville have været en kende jaloux på sin nye svigerdatter Kate Middleton.

Offentliggørelsen af Diana-artiklen falder sammen med, at hendes ældste søn, prins William, og hans nye brud indleder et officielt besøg i USA.

- Chokerende, fremragende eller blot rent tarveligt, spørger avisen Los Angeles Times.

Nyhedsbloggen Mediaite.com kalder tiltaget "respektløst på så mange niveauer", mens The Atlantic Wire har en overskrift, der lyder: "Hvor Uhyggelig er Prinsesse Dianas Genfærd?"

Newsweeks chefredaktør, Tina Brown, en brite, der i 2007 skrev en Diana-biografi, forestiller sig, at hvis prinsessen ikke var omkommet ved en trafikulykke i Paris i 1997, ville hun have været flyttet til New York.

Hun ville fortsat have set "fremragende" ud, have været venner med sin eksmand prins Charles og hans nye hustru, Camilla, og hun ville have haft ti millioner followers på Twitter, skriver Brown i sin omdiskuterede artikel.

0 kommentarer
Vis kommentarer