Kæresten forlader Harry

Den royale balademager har svært ved at holde på damerne. Nu forlader hans kæreste ham og tager på road trip i Europa

Prins Harry bliver forladt, når kæresten Chelsy Davy tager på road trip til Europa(Foto: Matt Dunham)
Prins Harry bliver forladt, når kæresten Chelsy Davy tager på road trip til Europa(Foto: Matt Dunham)

Da hans storebror blev gift den 29. april i år, så alt ud til at være fryd og gammen mellem prins Harry og kæresten, Chelsy Davy. Parret havde været fra hinanden, men til den verdensomspændende begivenhed, hvor William og Kate endelig fik hinanden, mens millioner så med, blomstrede romantikken atter igen mellem Harry og Chelsy.

Læs også: Brormand skal være forlover for prins

Men nu tyder meget på, at heller ikke Chelsy har formået at få den yngste prins på rette spor, og han er kendt for, at han ikke sådan lige lader sig tæmme. Andre kvinder har også forsøgt at holde styr på den rødhårede prins, men indtil videre har ingen haft held til at få Harry til at droppe sine vilde byture og uhæmmede drukvaner.

Rejser sin vej
Heller ikke Chelsy har kunnet holde den 26-årige prins i kort snor, og nu smider hun altså håndklædet i ringen og rejser til udlandet.

- Hun skal på road trip rundt i Europa med veninden Melissa Percy, afslørerede hofreporteren Richard Kay i sin klumme i The Daily Mail ifølge Billed-Bladet.

Læs også: Prins Harry sammen med eks´en

Ude af øje, ude af sind
Selvom Chelsy og Harry har planer om, at deres veje ikke skal skilles helt, forudser Richard Kay, at Harry giver den fuld gas, mens Chelsy er væk.

- Selvom Harry forguder Chelsy, er han ikke typen, man lader uden opsyn en hel sommer. De har dog planer om at mødes i Valderrama i Spanien i slutningen af juli, men der kan nå at ske så meget inden da.

Læs også: Prins Harry kyssede med reality-stjerne0 kommentarer
Vis kommentarer