Nøgen konge badede med strippere

Den svenske konge har flere gang holdt hof med nøgne piger i boblebad. Men hans venner er værre end ham, siger en af pigerne

Den svenske konge er endnu en gang havnet midt i en ret saftig sag. (Foto: All Over)
Den svenske konge er endnu en gang havnet midt i en ret saftig sag. (Foto: All Over)

Skandalerne om den svenske konges eskapader med unge piger uden tøj på bliver ved med at dukke op.

I dagens udgave af den svenske avis Aftonbladet står en stripper nu frem og fortæller om de boblebadsfester, hun har været hyret til at deltage i.

LÆS OGSÅ: Victoria om den kongelige krise: - Det er anstrengende

Den første fest blev holdt tilbage i 1995, hvor hun sammen med nogle andre piger blev tilbud 10.000 svenske kroner for en aftens arbejde. Pigerne blev kørt i taxi til festen, hvor en række mænd sad klar i boblebadet på Grand Hotel Saltsjöbaden.

Anede intet om kongen
Miriam, som stripperen hedder, havde ingen anelse om, at det var Carl Gustaf og hans venner Anders Philipsson, Anders Lettström og Carl Adam Lewenhaupt, der holdt hof - især blev hun overrasket over at se landets konge i selskabet.

- Da vi var helt nøgne, hoppede vi ned i boblebadet til dem. Jeg blev meget bange for, at de ville gøre mig noget. Jeg synes helt klart, at det var spændende, men jeg ville ikke have sex med nogle af dem, siger til Miriam til avisen.

LÆS OGSÅ: Afsløring: - Jeg var kongens legekammerat

Nogle af kongens venner forsøgte ifølge stripperen at lægge an på pigerne, men kongen holdt sig i skindet.

- Jeg har stor respekt for kongen. Jeg synes nogle gange, at han bliver uretfærdigt behandlet. Han er jo bare et menneske - og af og til synes jeg, at det er synd for ham, siger hun.

Dårligt selskab
De boblede fester, der også indeholdt masser af champagne fortsatte til op i 2000-tallet og stripperen Miriam synes ikke, at det er konges skyld, at han bliver hængt ud som en liderlig regent.

- Carl Gustaf er jo glad for at feste. Han bliver udsat for alt det her fordi hans venner tror, at de gør noget godt for ham, men egentlig er de ret slemme mod ham, siger hun.

Ville købe kritiske billeder
Anders Lettström, der deltog i festerne, blev i denne uge en central person i forhold til konge-krisen, da en tidligere dømt serbisk natklubejer hævede, at han har billeder af kongen, der er med på en kigger, mens to kvinder har sex. Men de slibrige rygter blev ret konkrete, da Lettström tilbød at købe billederne.

LÆS OGSÅ: Svensk konge i sexskandale

Det var uden tvivl Anders Lettströms håb at lukke sagen, men hans tilbud om at købe billederne fik den stik modsatte virkning. Nu er ingen længere det mindste i tvivl om, at billederne faktisk findes.