Silvia 'flygter' til Danmark

Mens 'stripper-bomben' ser ud til at være eksploderet mellem hænderne på den svenske konge, smutter dronning Silvia et smut til Danmark

Halløj i kongehuset. Silvia holder fast i sin tur til Danmark trods kongens store problemer. (Foto: AP)
Halløj i kongehuset. Silvia holder fast i sin tur til Danmark trods kongens store problemer. (Foto: AP)

LÆS OGSÅ: Mafiakonge lover beviser mod stripperkonge

DOKUMENTATION: Læs hele Gustafs søforklaring

Hvis mafiakongen holder ord og vælger at offentliggøre de afslørende billeder af kong Gustaf, som han påstår at være i besiddelse af, en af de nærmeste dage, bliver det uden dronning Silvia ved sin side, at den svenske 'stripperkonge', skal træffe sin afgørelse om, hvorvidt han vil kæmpe videre for sin plads på tronen eller kaste det kongelige håndklæde i ringen.

Den svenske dronning vil nemlig i morgen være at finde i København, hvor hun sammen med dronning Margrethe og prinsesse Benedikte vil deltage i 100-års jubilæet for en kirke, der ironisk nok hedder 'Svenska Gustafskyrkan'.

Med hensyn til de meget omtalte 'afslørende billeder', som offentligheden stadig mangler at se, så ser det imidlertid ud til, at billederne snart er på vej til pressen.

Billeder på vej
I hvert fald lover mafiaprofilen Milla Markovic gennem sin 'juridiske talsperson', at billederne vil blive lagt frem. Det skriver VG Nett.

- Hold på hatten, så skal I snart få billederne at se. Folk kommer til at se sandheden, og så vil der ikke længere være så meget at diskutere, siger mafiaprofilens talsperson Michael Badelt.

Hvis billederne viser sig at kunne dokumentere påstandene om utroskab, vilde stripperfester og omgang med kriminelle, kan det være, at den svenske konge må indkalde til et nyt pressemøde, hvor han endnu engang kan vælge at forsøge at bortforklare eller overlade tronen til sin datter Victoria.