Pippas numse får sin egen fangruppe

Da der i fredags var bryllup i England, overstrålede Pippa Middleton sin søster. Nu har Pippa fået en noget usædvanlig fangruppe på Facebook

Udskæringen var dybere end søsters. (Foto: AP)
Udskæringen var dybere end søsters. (Foto: AP)

LÆS OGSÅ: Søster overstråler Kate Middelmådig

På kort tid har flere end 130.000 personer tilkendegivet, at de synes godt om Facebook-gruppen med navnet 'Pippa Middleton Ass Appreciation Society'.

Som navnet antyder, er gruppen lavet af personer, der sætter stor pris på Pippa Middletons bagdel, der blev vist frem, da hun ifølge flere medier overstrålede sin søster Kate Middleton til brylluppet i Westminster Abbey.

Pippa Middleton, der var iført en stram hvid kjole med en lige så dyb udskæring, som hendes prinsesse-søster kunne fremvise, fik de også rosende ord med på vejen af blandt andet Ekstra Bladets egen modediktator Jim Lyngvild.

Grim Lilly-model
- Jeg synes faktisk, at Pippa overstrålede Kate, sagde modediktatoren, der ikke havde mange rosende ord til overs for Kates kjole.

- Det ligner en Lilly-model. Nej hvor er den grim. Hvor er det forfærdeligt! Også kan man se, at forlyset er tændt. Man kan se hendes brystvorter gennem kjole, udbrød Jim Lyngvild, da han så kjolen første gang, og siden er tonen ikke blevet mildere.

LÆS OGSÅ: Her er bruden - med tændte forlygter

- Jeg vil kalde hende Kate Middelmådig. Jeg ville meget hellere have set Kate i søsterens kjole, for den er virkelig smuk, siger han.

Smuk søster
Det er en uskreven regel, at ingen anden end bruden kommer i hvidt til et bryllup - og at ingen må overstråle dagens hovedperson. Men det gjorde Kates søster.

- Men hun kan ikke gøre for det. Det er ikke hende, der har designet kjolen - og at hun er smuk kan hun jo altså ikke gøre noget ved, siger modediktatoren.

Både Pippa og Kate Middletons mor er tidligere blevet kritiseret for at stjæle lidt for meget af opmærksomheden fra den nyslåede prinsesse.

1 af 3 Pippas bagdel og påklædning vakte stor opmærksomhed til Kate og Williams bryllup. (Foto: AP)
2 af 3 Pippa på pletten som søsters hjælper. (Polfoto)
3 af 3 Udskæringen var dybere end søsters. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer