Alle elsker Middleton

De amerikanske skuespillerinder er vilde med Kate Middleton, og flere af dem vil se hendes bryllup i tv

Kate Middleton er populær hos de amerikanske skuespillere. (Foto: All Over)
Kate Middleton er populær hos de amerikanske skuespillere. (Foto: All Over)

Det er ikke kun i Storbritannien, at det forestående bryllup mellem prins William og Kate Middleton vækker begejstring. På den anden side af Atlanten er flere amerikanske skuespillerinder gået helt i selvsving over den kommende prinsesse.

Skuespillerinden Ginnifer Goodwin, der blandt andet er kendt fra filmen 'Han er bare ikke vild med dig', og som selv er forlovet med kollegaen Joey Kern, indrømmer, at hun vil sidde klistret til skærmen, når prins William og Kate Middleton lader sig vie på fredag.

Et eventyr
- Jeg skal se det, det er 100 procent sikkert. Kate Middleton er jo vor tids Askepot. Jeg er besat og betaget og en stor fan. De to lever jo et eventyr, siger hun og forklarer:

- Den lille pige i mig, der altid har ønsket at lege prinsesse, er virkelig glad for, at Kate Middleton nu bliver lige præcis det. Det er et forhold, der har overvundet de forhindringer, der har været ude af deres hænder og det er fuldstændigt baseret på kærlighed, og det er episk, siger hun.

Også hendes skuespils-kollega Tori Spelling og hendes mand, Dean McDermott, ser frem til at se Kate Middleton gå op ad kirkegulvet.

Alle kvinder skal se det
- Vi skal helt sikkert se det. Alle kvinder vil se det. Det er jo vor tids Askepot. Enhver pige drømmer om at blive prinsesse, og Kate Middleton er bare en almindelig pige. Hun bliver en rigtig prinsesse, og jeg vil heppe på hende, siger Tori Spelling.

Også Kate Hudson, der i øjeblikket er højgravid, har tænkt sig at tilbringe dagen foran fjernsynet sammen med sin mor, Goldie Hawn.

- Jeg kan slet ikke vente med at se det. Jeg kan ikke vente med at se hendes kjole og hvordan hun ser ud. Det er lang tid siden, jeg har set et royalt bryllup. Min mor og jeg har aftalt, at vi skal se det sammen derhjemme, siger hun.