Prinsesse Diana ønskede rolle i Bodyguard

Hvis ikke prinsesse Diana var blevet dræbt i en ulykke, kunne hun have fået hovedrollen i filmen Bodyguard 2

Manuskriptet til 'The Bodyguard 2' blev færdiggjort den 31. august 1997, samme dag som prinsesse Diana blev dræbt i en bilulykke i Paris. (Foto: AP/Jacqueline Artz).
Manuskriptet til 'The Bodyguard 2' blev færdiggjort den 31. august 1997, samme dag som prinsesse Diana blev dræbt i en bilulykke i Paris. (Foto: AP/Jacqueline Artz).

Da filmen Bodyguard havde premiere i 1992, drømte mange kvinder om at blive beskyttet af Kevin Costner i rollen som Whitney Houstons bodyguard, Frank Farmer. Men en kvinde var tæt på at få rollen i filmens efterfølger, Bodyguard 2.

Kvinden var ingen ringere end prinsesse Diana. Det afslører Kevin Costner i det amerikanske talkshow Anderson.

- Diana og jeg havde talt om at lave en Bodyguard 2, og jeg sagde til hende, at jeg ville tage mig af hende, på samme måde som jeg tog mig af Whitney, fortalte den amerikanske skuespiller til tv-værten Anderson Cooper.

- Da Diana døde, var nyheden om hendes død i alle medier. Jeg vidste godt, at min historie var interessant, men jeg sagde ikke noget til nogen. På et tidspunkt var der en dygtig journalist, der alligevel fandt ud af det, og spurgte mig, om det passede, sagde Costner.

Kevin Costner spillede sammen med Whitney Houston i filmen 'The Bodyguard' fra 1992. ( Foto: Warner Brothers) Intl. kendte TV: Kevin Costners rørende farvel

Han fortalte videre, at han i sin tid svarede ja til, at Dianas rolle var på tale, men at det ikke var afgjort. Prinsesse Diana ville ifølge Costner have ham til at skrive hendes rolle, men blev afbrudt af den engelske kongehus, der var imod det hele.

Om rollen var blevet hendes, finder man aldrig ud af. Manuskriptet blev færdiggjort den 31. august 1997, samme dag som prinsesse Diana blev dræbt i en bilulykke i Paris.

I den originale Bodyguard-film havde den nu afdøde Whitney Houston hovedrollen som sangeren Rachel Maronn, der skulle beskyttes af bodyguarden Frank Farmer, spillet af Kevin Costner.

0 kommentarer
Vis kommentarer