Prins Harry til dronningen: Slap af, famse

Prins Harry synes, at hans 85-årige farmor skal tage den lidt med ro, men der er stadig fuld fart på den britiske dronning

Prins Harry mener godt, at hans bedsteforældre kan tillade sig at drosle lidt ned. (Foto: All Over)
Prins Harry mener godt, at hans bedsteforældre kan tillade sig at drosle lidt ned. (Foto: All Over)

Den britiske prins Harry er mildt sagt imponeret over sine bedsteforældre, dronnning Elizabeth og prins Philip, der har rundet henholdsvis 85 og 90 år.

De knokler fortsat begge for uformindsket styrke, men den 27-årige prins mener, at hans superaktive farmor burde skue lidt ned for blusset.

- I hendes alder bør hun ikke arbejde så meget. Men hun laver lige så meget, som hun altid har gjort, siger prins Harry i et nyt interview med bladet Radio Times.

Manden bag kvinden
Regentparrets barnebarn siger i interviewet, at briterne kan takke prins Philip for, at deres dronning har holdt sig så godt og stadig er populær. For i 64 har Philip, der i julen gennengik en hjerteoperation, stået bag dronning Elizabeth.

LÆS OGSÅ:

Prins Philip er blevet hjerteopereret

- Det, at han altid er ved hendes side, er meget vigtigt. Jeg tror ikke, at hun ville kunne have klaret jobbet uden han - specielt ikke nu, hvor de er så gamle, siger prins Harry.

Dronning Elizabeth, der betegnes som en af verdens mest berømte kvinder, kan i juni måned fejre sit 60 års jubilæum på den britiske trone.