Se Prins Harrys nye babe i frækt undertøj

Prins Harrys nye frække flirt er faktisk en fjern kusine til Harry - se frække undertøjsbilleder af den 25-årige Florence Brudenell-Bruce her

Den 25-årige Florence Brudenell-Bruce er en populær undertøjsmodel for firmaet 'Knickerbox'.(Foto: All Over Press)
Den 25-årige Florence Brudenell-Bruce er en populær undertøjsmodel for firmaet 'Knickerbox'.(Foto: All Over Press)

Et familie stamtræ har afsløret, at den britiske prins Harrys nye blonde flirt faktisk er en fjern kusine til ham. Den 25-årige skønhed har både blåt og royalt blod i årerne. Og familiemæssigt kan den smukke Florence forbindes med både prins Harry, prinsesse Diana og oven i købet prins Charles anden kone Camilla med forbindelser helt tilbage til det 18. århundrede.

Familie-stamtræet afslører, at Florence rent faktisk er kusine til Harry otte led ude. Og det fælles blod stammer helt tilbage fra aristokraten Sir Edward Walpole, der var søn til Storbrittaniens første premiereminister Sir Robert Walpole. Edward, der døde i 1784, havde datteren Maria, der giftede sig ind i den britiske royale familie.

Men selv om man har blåt blod i årerne, kan man sagtens være en populær undertøjsmodel. Det har den smukke Florence bevist som model for lingerie-firmaet Knickerbox.

Harry overnattede hos Florence
De to blåblodede forelskede turtelduer har dated sammen, siden Harry slog op med sin tidligere kæreste Chelsy Davy. Florence har i øvrigt tidligere været kæreste med formel 1 racerkøreren Jenson Button.

Harry tilbragte ifølge den britiske avis The Sun hele søndag nat hos sin nye kæreste. Han ankom til hendes lejlighed i sin Audi klokken 21.00 og kørte først afsted igen klokken 09.00 næsten morgen. Parret havde således hele 12 timer sammen til at pleje deres nye kærlighed.1 af 5 Florence er en virkelig smuk kvinde. Her puster ekstra romantik i luften ved at posere med en blomst.(Foto: All Over Press)
2 af 5 Florence tilbragte en hel nat sammen med Harry i søndags. Ham der Harry er en heldig kartoffel.(Foto: All Over Press)
3 af 5 Florence klædt i sort undertøj.(Foto: All Over Press)
4 af 5 Prins Harry har fundet lykken med den 25-årige skønhed Florence.(Foto: AP)
5 af 5 Den 25-årige Florence Brudenell-Bruce er en populær undertøjsmodel for firmaet 'Knickerbox'.(Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer