Mafiakonge lover beviser mod stripperkongen

- Bare rolig, I får snart billederne at se, siger mafiaprofilen Mille Markovic, der hævder at være i besiddelse af fotodokumentation af den svenske konges frække udskejelser

Vi har sandsynligvis ikke hørt det sidste i sagen om stripperkongen Gustaf. (Foto: AP)
Vi har sandsynligvis ikke hørt det sidste i sagen om stripperkongen Gustaf. (Foto: AP)

LÆS OGSÅ: Har snakket med flere, der 'betjente' kongen

DOKUMENTATION: Læs hele Gustafs søforklaring

Den pinagtige sag i det svenske kongehus har udviklet sig til en duel på ord mellem to konger - mafiakongen Mille Markovic og stripperkongen Gustaf.

I går forsøgte den svenske konge at bedyre sin uskyld, hvilket at dømme efter reaktionerne i den svenske presse ikke gik særlig godt.

Desuden er de to forfattere bag en bog, der fortæller, at kongen har været på stripklub og at der findes belastende billeder af ham, heller ikke imponerede over svenskerkongens bortforklaringer.

- Han lyver, lyver, lyver. Han går sine egne veje og forstår ikke, at folk gennemskuer ham. Men jeg ved jo, at han har været der (på stripklubberne, red), jeg har jo snakket med flere som så at sige 'betjente' ham, siger forfatteren Deanne Rauscher til den svenske avis Expressen

LÆS OGSÅ: Kongeligt interview er et krisetegn

Sandheden kommer frem
Nu ser det imidlertid ud til, at offentligheden snart får de afslørende billeder af Gustaf og stripperne at se. I hvert fald lover mafiaprofilen Milla Markovic gennem sin 'juridiske talsperson', at billederne vil blive lagt frem. Det skriver VG Nett.

- Hold på hatten, så skal I snart få billederne at se. Folk kommer til at se sandheden, og så vil der ikke længere være så meget at diskutere, siger mafiaprofilens talsperson Michael Badelt.

Hvis billederne viser sig at kunne dokumentere påstandene om utroskab, vilde stripperfester og omgang med kriminelle, kan det være, at den svenske konge må indkalde til et nyt pressemøde, hvor han endnu engang kan vælge at bortforklare eller overlade tronen til sin datter Victoria.