Victorias kæreste som livredder

Den svenske kronprinsesses kæreste, Daniel Westling, havde udstyret i orden på sit fitnesscenter og reddede 65-årig forretningsmand, der faldt om

Kronprinsessens kæreste kan måske ikke skabe nyt liv, men han kan redde liv. (Foto: Pressens Bild)
Kronprinsessens kæreste kan måske ikke skabe nyt liv, men han kan redde liv. (Foto: Pressens Bild)
Det er muligvis sandt – som påstået i svensk ugepresse – at han ikke er i stand til at skabe nyt liv sammen med sin kæreste, kronprinsesse Victoria. Til gengæld kan den 35-årige fitnesstræner Daniel Westling glæde sig over at være i stand til at redde liv.

I går stod den 65-årige svenske forretningsmand Lennart Ribohns frem og fortalte, hvordan Daniel Westling for to uger siden reddede hans liv.

Dejsede omkuld
Forretningsmanden, der er fast kunde i Westlings fitnesscenter i Stockholm, var netop færdig med at varme op, da han dejsede omkuld med hjertestop for øjnene af Westling. Han mærkede fluks efter pulsen – der manglede – og råbte dernæst, at hjertestarteren skulle hentes og en ambulance tilkaldes.

Efter at have anvendt maskinen fik han hjertet i gang igen, og Lennart Ribohns var ved bevidsthed, da ambulancen nåede frem.

Gennem hjerteoperation
– Jeg takker min heldige stjerne. Jeg er taknemmelig over, at Daniel har sørget for, at fitnesscentret har en hjertestarter, siger Ribohn, der efterfølgende har været gennem en hjerteoperation.

Til Affärdsvärlden siger Daniel Westling:

– Vi har fået at vide, at vores indsats reddede et liv. Det vil man altid bære med sig og føle sig stolt over.