Annonce:
Annonce:

William beklager helikoptermisbrug

Engelske prins William beklager, at han fem gange har brugt militærets helikoptere til private hyggeture

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Kongelige

Det var en dum ide at bruge militærets helikopter til privat transport og til at imponere kæresten - i hvert fald, hvis man hedder prins William og der derfor er en stor risiko for, at folk finder ud af det.

Det indrømmer både RAF og engelske prins Philip, der nu 'rækker hånden i vejret' og undskylder for den 'naive' ide, skriver The Sun.

- Træningsturene, som enten lod Luftofficer Wales (prins William, red.) deltage i private arrangementer eller lande og lette fra en privat ejet mark, tog ikke til indtægt, hvordan medierne og offentligheden ville opfatte disse aktiviteter, skriver RAF ifølge engelske The Sun i en udtalelse.

Fløj Harry til polterabend
Det skabte røre i den offentlige, engelske mening, da det første gang kom frem, at prins William havde brugt helikopteren til en privat tur:

Samme dag, som han blev færdiguddannet og officielt udnævnt til pilot, hentede han sin bror Harry i en af militærets Chinook-helikoptere. Harry fik et lift til Isle of Wight, hvor han skulle deltage i sin fætters polterabend.

Senere er det kommet frem, at William også har brugt helikopteren til blandt andet at foretage panoramature over prins Charles' og Dronning Elizabeths ejendomme og som transportmiddel til et bryllup.

Ifølge The Sun koster det cirka 50,000 kroner i timen at tage Chinooken ud på en flyvetur.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: