Prinsens kæreste taler ud om nøgenbilleder

Der kommer desværre ikke flere frække fotos af Sofia Hellqvist

Sofia Hellqvist som hun tog sig ud i 'Paradise Hotel'. (Foto: All Over Press)
Sofia Hellqvist som hun tog sig ud i 'Paradise Hotel'. (Foto: All Over Press)

Sofia Hellqvist, der er kæreste med den svenske prins Carl Philip, fortæller for første gang om de billeder, hun fik taget, da hun i 2005 medvirkede i den svenske udgave af 'Paradise Hotel'.

- Jeg ville ikke have taget de valg i dag, det er sikkert, siger den smukke brunette, der har været kæreste med den svenske pris i over tre år.

Sofia Hellqvist har ikke tidligere fortalt om billederne til medierne. Men i aften viser svensk TV 3 et program om hendes velgørenhedsarbejde i 'Project Playground', som hjælper sydafrikanske børn med at få et pusterum fra den hårde hverdag. Og det er her, hun bliver spurgt til de afslørende fotos. Det skriver Expressen.se.

Sofia Hellqvist er ikke bleg for at vise hud for fotograferne. (Foto: Slitz/All Over) Intl. kongelige Se splitternøgen prinsesse-kandidat

- Jeg har svært ved at sige, at jeg fortryder noget i mit liv. Jeg troede ikke, jeg skulle forsvare mine valg i livet, siger Sofia Hellqvist og uddyber.

- Billederne er sådan en lille del af mit liv, og jeg har gjort så meget mere. Men desværre ser vores samfund sådan ud, at der findes en interesse i at sætte mig i bås.

Sofia Hellqvist bruger flere måneder om året i Sydafrika, og når hun er hjemme i Sverige igen, kan man se hende på den røde løber til store kongelige fester.

- Kontrasten er ikke så stor, som folk tror. Vi lever et ganske normalt liv. Carl Philip er min største støtte i det her, siger hun.

Hvis man bruger falkeblikket, kan man måske ikke ligefrem se hud under den hudfarvede kjole, men der er i hvert fald noget indenunder. Herren til venstre er i øvrigt Chris O'Neill. (Foto: AP) Intl. kongelige Prinsens frække kæreste i vovet kjole

 

1 af 2 Sofia Hellqvist vandt i 2004 titlen som Sveriges mest sexede kvinde af mandebladet Slitz, da hun optrådte letpåkædt.
2 af 2 Sofia Hellqvist som hun tog sig ud i 'Paradise Hotel'. (Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer