Fræk fortid: Se kommende svensk prinsesse få balle-massage

Sofia Hellqvist var en populær pige, da hun var med i 'Paradise Hotel'

I dag er det kun prins Carl Philip, der får lov at røre de snart royale baller. (Foto: All Over Press)
I dag er det kun prins Carl Philip, der får lov at røre de snart royale baller. (Foto: All Over Press)

Det er moderne tider i de nordiske kongehuse.

Siden kronprins Haakon af Norge i 2001 valgte den enlige mor, Mette-Marit, til sin udkårne, har hans 'kolleger' været gode til at følge trop og vælge deres ægtefælle uden at skelne til blåt blod eller royal afstamning - de har derimod valgt med hjertet.

Kronprinsesse Victoria af Sverige fik sin fitnessinstruktør, Daniel Westling til mand, mens lillesøster Madeleine valgte den amerikanske forretningsmand Chris O'Neill.

Intl. kendte Kongen skuffet over Victorias kæreste Kongen skuffet over Victorias kæreste

Og i går satte brormand, 35-årige Carl Philip, ring på sin foretrukne, 29-årige Sofia Hellqvist.

Grundig balle-massage
Også hun har en alt anden end adelig opvækst. I 2005 deltog Sofia Hellqvist i den svenske udgave af 'Paradise Hotel', hvor hun blandt andet var på date med en fyr, der gav den tatoverede og bikiniklædte kommende prinsesse en grundig balle-massage. Se videoen her - det er cirka minuttal 6.50

( Artiklen fortsættes under billedet)Den smukke, blåøjede brunette har prydet mandemagasinet 'Slitz'.
Den smukke, blåøjede brunette har prydet mandemagasinet 'Slitz'.


Siden den tidligere pin up-pige i mandemagasinet, Slitz, blev kæreste med den svenske prins i 2009, har hun dog gjort alt for at lægge fortiden bag sig.

- Jeg har svært ved at sige, at jeg fortryder noget i mit liv. Jeg troede ikke, jeg skulle forsvare mine valg i livet, sagde Sofia Hellqvist i forbindelse med et program svensk TV 3 lavede om hendes velgørenhedsarbejde.

Sofia Hellqvist er en af grundlæggerne af organisationen 'Project Playground', som hjælper udsatte børn og unge i Sydafrika

Sofia Hellqvist som hun tog sig ud i 'Paradise Hotel'. (Foto: All Over Press) Intl. kongelige Prinsens kæreste taler ud om nøgenbillederSofia Hellqvist er ikke bleg for at vise hud for fotograferne. (Foto: Slitz/All Over) Intl. kongelige Se splitternøgen prinsesse-kandidat

Hendes arbejde indebærer, at hun er bortrejst til Afrika flere måneder om året, men mon ikke der bliver plads til at klemme et royalt bryllup ind i kalenderen. Datoen for den festlige dag er endnu ikke på plads, men efter planen skal det holdes på et tidspunkt i sommeren 2015.Sofia Hellkvist kan nu se frem til at blive prinsesse i Sverige. (Foto: Polfoto)
Sofia Hellkvist kan nu se frem til at blive prinsesse i Sverige. (Foto: Polfoto)


1 af 4 I 2004 prydede den 19-årige Sofia Hellqvist mandemagasinet 'Slitz'.
2 af 4 Forholdet til Carl Philip blev først kendt i januar 2010, og i april 2011 flyttede de sammen. (Foto: Jonas Ekstromer/AP)
3 af 4 Sofia Hellqvist har været i 'prinsesselære' i fire år. (Foto: Pontus Lundahl/AP)
4 af 4 I dag er det kun prins Carl Philip, der får lov at røre de snart royale baller. (Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer