Clinton langer ud: - Skandaløs behandling

Meghan Markle har fået en skandaløs behandling af både medier og kongehus, mener Hillary Clinton

Den tidligere amerikanske præsidentkandidat, udenrigsminister, senator og førstedame, Hillary Clinton, har ikke meget til overs for den behandling, Meghan Markle oplevede som en del af det britiske kongehus.

Hverken indenfor murene på Buckingham Palace eller udenfor i kløerne på den britiske tabloidpresse. Kløer, som Hillary Clinton også selv har stiftet bekendtskab med.

Hillary Clinton har ikke meget til overs for den behandling, Meghan Markle har oplevet i Storbritannien. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP/Ritzau Scanpix
Hillary Clinton har ikke meget til overs for den behandling, Meghan Markle har oplevet i Storbritannien. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP/Ritzau Scanpix
 

Clinton kalder det 'hjerteskærende', at Meghan Markle aldrig fuldt ud blev accepteret af hverken de britiske medier eller 'det permanente bureaukrati, der omgiver den royale familie'.

- Som alle andre offentlige personer har jeg også været jagtet af de britiske tabloidmedier. Deres grusomhed ved at gå efter Meghan var bare skandaløs. Og det faktum, at hun ikke fik mere støtte. At reaktionen var: 'vi fejer det ind under gulvtæppet og lader som om, det ikke skete. Det går væk, hvis bare du dukker nakken'. Men denne unge kvinde havde ikke tænkt sig at dukke nakken. Dette er 2021, og hun ville leve sit liv, sagde Hillary Clinton mandag under et live-arrangement med Washington Post.

Prins Harry og Meghan Markle under søndagens interview med Oprah Winfrey. Foto: Harpo Productions/Reuters
Prins Harry og Meghan Markle under søndagens interview med Oprah Winfrey. Foto: Harpo Productions/Reuters
 

Meghan: - Jeg ønskede ikke at leve mere

- Enhver institution er nødt til at skabe mere rummelighed for unge mennesker på vej frem - især unge kvinder, som ikke skal tvinges ind i en kasse, der ikke længere er relevant for hverken dem eller samfund.

- Det var hjerteskærende, at se de to sidde der og skulle beskrive, hvor svært det var at blive accepteret og integreret i ikke bare den royale familie, men endnu værre i samfundet i sin helhed, hvor fortællingen er drevet af tabloidmedier, der lever i fortiden, sagde Hillary Clinton.

Skrider midt i tv-indslag - Jeg er færdig med det her

 

 

Hvis du har brug for hjælp mod selvmordstanker, kan du anonymt kontakte Livsliniens telefonrådgivning alle årets dage fra kl. 11 til 5. 

Nummeret er 70 201 201.

Alle ansatte og frivillige i Livslinien har tavshedspligt, og dine oplysninger bliver derfor holdt fortrolige.

Kom helt tæt på Meghan og Harrys vilde luksusliv, efter de har trukket sig fra det britiske kongehus (+).

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri