Annonce:
Annonce:

Død dronning smadrer dansk eventyr

44 herrer i højt humør er godt og grundigt trætte af, at dronning Elizabeths død ødelægger deres weekend

En aflyst fodboldkamp er træls, men øllene er heldigvis kolde i Liverpool. Privatfoto
En aflyst fodboldkamp er træls, men øllene er heldigvis kolde i Liverpool. Privatfoto
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Kongelige

LONDON (Ekstra Bladet): - Vi får kampens resultat tatoveret på røven. Der skal stå AFLYST med store bogstaver.

Tonen er munter selvom omstændighederne er godt gammeldags træls for 44 herrer fra Kastrup Boldklub, der i tre år har sparet sammen til en fodboldtur til England.

Fredag morgen tog de flyet fra Danmark velvidende, at dronningens død meget vel kunne betyde, at weekendens kampe i Premier League kunne blive aflyst, og de var dårligt nok landet i England, før det blev bekræftet.

Kampen mellem Liverpool og Wolves er aflyst - det samme er deres drømmetur på Anfield.

- Altså stemningen er da ok, for pubberne er jo åbne, griner Tom Christensen, der er en af de 44 gutter i alderen 40 til 80, der er på herretur i Liverpool.

Annonce:

Uden sørgebind
- Det er jo ikke fordi, at alle englænderne går med sørgebind. Liverpool er en festlig by, så vi havde en god aften i går, siger han og tager en tår af dagens første reperationsøl.

Trods fredag aftens pubfest, er det et alvorligt skår i glæden, at gruppen misser oplevelsen på stadion sammen. Også økonomisk.

- Vi har været på mange fodboldrejser sammen i vores selskabelige forening, der blev grundlagt i 1998. Vi har været både i London, Manchester og flere steder i Tyskland og se fodbold. Men på grund af corona har vi ikke kunnet rejse de senest år, så den skulle havde ekstra gas med fire overnatninger denne gang, og det er da en dyr fornøjelse, siger Tom Christensen.

Den selskabelige forening mødes fire gange om året, og hver måned betaler de kontingent. Penge, der netop går til deres rejser.

- Vi er gamle spillere, der nu har fået en ny måde at være sammen på. Og selvom vi har sparet sammen i tre år nu, så rækker det ikke helt til turen. Vi må spæde lidt til selv, siger han.

Annonce:

Stilhed
- Det ærgerlige er jo, at vi ikke sådan lige kommer tilbage til Liverpool. Kampen er udsat ja, men vi kommer jo ikke til at se den, siger han.

De 44 slukørede og tømmermandsramte danskere havde håbet, at man i stedet for aflysning af kampen ville have benyttet weekendens runde i Premier League til at hylde dronningen.

- Man kunne have holdt et minuts stilhed og sunget nationalsangen. Det ville have været smukt, og jeg synes faktisk, at englænderne plejer at være gode til den slags, siger Tom Christensen og undrer sig lidt over landesorgen England er i efter dronningens død.

- Vi hygger os og har det sjovt. Vi holder pubberne kørende....det kan man åbenbart godt trods dronningens død. Men fodbold må man ikke se. Det faktum betyder nok for os, at vi gik lidt mere til den fredag aften. Vi skulle jo ikke være friske til fodbold Anfield, så der blev ikke holdt igen, griner han.

- Hvad med besøget hos tatovøren?

- Det er vi ikke nået til endnu, siger Tom Christensen, der ud over en aflyst fodboldkamp også fik aflyst flyet direkte mod Liverpool.

- Vi måtte flyve til London og så køre bus derfra. Det var lige en ekstra rejse på syv eller otte timer på grund af trafikken, så heldige er vi ikke på denne tur!

Mogens, Per, Ricardo, Christian, Lars og Tom i gang med lørdagens første øl i Liverpool. Det bliver med garanti ikke den sidste. Privatfoto
Mogens, Per, Ricardo, Christian, Lars og Tom i gang med lørdagens første øl i Liverpool. Det bliver med garanti ikke den sidste. Privatfoto
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: