Annonce:
Annonce:

Er uden hjælp fra kongehuset

Det norske kongehus er ikke med i planlægningen af prinsesse Märtha Louise og Durek Verretts bryllup 

Märtha Louises (i midten) valg af kæreste er ikke ubetinget populært i Norge, men nu skal hun giftes med Durek Verrett (t.v.). Foto: Ritzau Scanpix
Märtha Louises (i midten) valg af kæreste er ikke ubetinget populært i Norge, men nu skal hun giftes med Durek Verrett (t.v.). Foto: Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Kongelige

Normalt når de royale byder op til fest, er det med pomp og pragt.

Men om det bliver det, når prinsesse Märtha Louise og hendes forlovede, den kontroversielle amerikaner Durek Verrett, afholder deres bryllup, vides ikke. En ting er dog i hvert fald sikkert:

Det bliver uden hjælp fra kongehuset.

'Det Kongelige Hof er ikke involveret i planlægningen,' skriver Guri Varpe, der er kommunikationschef i det norske kongehus i en sms til  Dagbladet.

I 2002 besluttede Märtha Louise at give afkald på titlen 'Hendes kongelige højhed. I 2019, samme år som hendes eksmand og far til hendes tre børn, Ari Behn, begik selvmord, besluttede Märtha Louise at opgive sin prinsessetitel i kommercial sammenhæng.

Samme år stod prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett offentlig frem som kærester.

Upopulær mand
At prinsesse Märtha Louise i 2019 besluttede at opgive prinsessetitlen i kommerciel sammenhæng fik flere nordmænd til at rase.

Onde tunger mente nemlig, at Durek Verrett, der er selverklæret shaman og har gjort en karriere ud af at afmystificere spiritualitet med sin alternative tilgang til livet, havde dårlig indflydelse på prinsessen og dikterede, hvad hun skulle.

Durek, der ikke ligefrem er en populær mand, er før blevet tituleret 'en charlatan', kaldt en snydepels og beskrevet som en slags heksedoktor.

Der er ikke offentliggjort nogen dato for brylluppet, men én ting er sikkert: Det bliver det første bryllup i den norske kongefamilie siden 2002, hvor Märtha Louise giftede sig med den nu afdøde Ari Behn.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: