Kongelige Arthur vækker stor opmærksomhed med bar overkrop

Han er halvfætter til de britiske prinser og nr. 25 i rækken til den britiske trone

Den 19-årige Arthur Chatto har kongeligt blåt blod i årene og er den britiske dronnings grand nevø. Familie-relationen til det britiske kongehus har han gennem sin mor, Lady Sarah Chatto, der er dronning Elizabeth's niece. Unge Arthur er dermed halvfætter til de britiske prinser. Han er nr. 25 i arvefølgen til den britiske trone.

Men det er på ingen måde hans fine familiehistorie, der har gjort ham til et hit på internettet. Det er derimod Arthurs flotte muskuløse krop, der får mere og mere opmærksomhed i medierne og blandt hans 107.000 følgere på instagram.

Arthur Chatto er en flittig instagram-bruger og har flere gange lagt billeder ud på instagram af sin flotte krop. Sidste gang var for kun fire dage siden, hvor han optrådte i bar krop i naturen i det skotske højland.  

Til billedet skrev Arthur kort og godt: 'På vandretur i det skotske højland'.

Der er ingen tvivl om, at internettet med Arthur har fået sig en ny kongelig yndling. Især pigerne er nemlig helt vilde med ham.

En instagram-bruger skriver til billedet:

'Hvis du ikke var så langt fra mig, ville jeg give dig min skjorte og mit telefonnummer.'

En anden skriver:

'Du er bare så dejlig'.

En tredje skriver:

'Gift dig med mig. Vil du ikke være så sød'.

En fjerde skriver:

'Han er bare så hot.'

Der var i øvrigt også ganske stor opmærksom omkring Arthur, da han i august måned lagde et strandbillede ud fra en rejse i Grækenland, hvor han viste sin bare overkrop frem, men han stod på strandbredden i området Gythion.

Ifølge News.com.au tiltrak Arthur sig også masser af opmærksomhed, da han var gæst ved hertuginde Meghan og prins Harry's bryllup. Flere tv-seere rettede nemlig deres opmærksomhed mod den britiske 19-årige mand og kommenterede hans flotte udseende.

Netop nu går Arthur på universitetet i Edinburgh sammen med sin 22-årige storebror Samuel.

Arthur dyrker i øvrigt også vægttræning i sin fritid.

Arthur Chatto til Meghan og Harry's bryllup. Her ses han sammen med sin mor Lady Sarah Chato og sin far Daniel Chatto. (Foto: Ritzau/Scanpix)
Arthur Chatto til Meghan og Harry's bryllup. Her ses han sammen med sin mor Lady Sarah Chato og sin far Daniel Chatto. (Foto: Ritzau/Scanpix)