Mary lignede Audrey Hepburn

Den danske kronprinsesse ankom i dueblå robe

Mary og Frederik er lige nu inde i Slottskyrkan, hvor vielsen er i gang. (Foto: Stella Pictures)
Mary og Frederik er lige nu inde i Slottskyrkan, hvor vielsen er i gang. (Foto: Stella Pictures)

Mary var som vanligt et stilikon, da der i dag var indbudt til kongeligt bryllup i den svenske hovedstad. Med sin klassiske kjole og flotte frisure lignede kronprinsessen nærmest den afdøde britiske skuespiller Audrey Hepburn.

Den danske kronprinsesse var iført en dueblå silketaft-kjole, da hun ankom med prins Frederik, der var i gallauniform. Marys kjole var næsten samme farve som den belgiske dronning Mathilde, der mødte op alene.

Frederik gennemførte i 2013 en ironman. (Arkivfoto) Danske kongelige Friskt nok, Frederik: Cyklede 300 km. i nat

De danske gæster ved brylluppet er foruden kronprinsparret, prins Joachim og prinsesse Marie samt dronning Margrethe.

Kong Henrik har ikke meldt afbud til Carl Philip og Sofia Hellqvists bryllup. Han kan bare ikke komme. (Foto: Thomas Wilmann) Danske kongelige Derfor kommer kong Henrik ikke til bryllup

Det var klokken 16.30, at Sofia Hellqvist og prins Carl Philip blev gift. Vielsen foregik i Slottskyrkan i Stockholm. 500 gæster var indbudt til vielsen i kirken, og 370 gæster er indbudt til festlighederne bagefter i 'Vita havet', der er det tredjestørste rum på Stockholm Slot.

Det er det tredje svenske kongelige bryllup på fem år. Carl Philips storesøster, kronprinsesse Victoria blev gift med Daniel Westling den 19. juni 2010 i Stockholm katedral og Carl Philips lillesøster, prinsesse Madeleine sagde ja til Chris O'Neill den 8. juni 2013.

Når det nyslåede ægtepar forlader Slottskyrkan kan det kalde sig prins og prinsesse til Sverige og hertug og hertuginde af Värmland. Det er Carl Philips far, kong Carl Gustaf, der har bestemt sin søn og svigerdatters nye titler.

Den kommende prinsesse er utroligt godt bygget. (Foto: Slitz) Kendte Fra 'Paradise Hotel' til hot prinsesse

36 kommentarer
Vis kommentarer