Meghans nevø taget med kniv i London

Den nygifte hertugindes familie gør det ikke let for hende

Allerede inden vielsen var der som bekendt ballade med et andet af Meghans familiemedlemmer. Få overblikket over hele den sag her. Video: Martin Lorentsen
Følg Underholdning
Følg Kongelige

Meghan - tidligere Markle, nu hertuginde af Sussex - burde være verdens lykkeligste kvinde. Det er hun muligvis også, efter hun lørdag sagde ja til prins Harry. Men hendes egen familie slår det ene skår i glæden efter det andet.

Allerede inden vielsen i Windsor var der som bekendt ballade med brudens far, der endte med ikke at komme med til brylluppet. Meghans mor var det eneste familiemedlem, hun havde med sig, da hun blev gift ind i den britiske kongefamilie.

Meghan Markle bekræfter: Min far kommer IKKE

Trods manglede invitationer til brylluppet valgte flere af Meghans familiemedlemmer at rejse til England. Blandt dem var hendes halvbror Thomas og hans 25-årige søn Tyler Dooley. Thomas var blevet hyret til at kommentere brylluppet på tv, men blev blev i sidste øjeblik droppet af tv-stationen ITV.

Tyler Dooley samt hans bror og mor har tidligere gjort sig som Meghan-eksperter på britisk tv. Foto: All Over Press
Tyler Dooley samt hans bror og mor har tidligere gjort sig som Meghan-eksperter på britisk tv. Foto: All Over Press

Det stoppede dog ikke familien i at fejre Meghan og Harry. For Tyler Dooleys vedkommende skete det blandt andet på London-natklubben Bacchus.

Her havnede Dooley ifølge Sky News i problemer med politiet, da han forsøgte at tage en kniv med ind på klubben. Da sikkerhedsvagterne på natklubben opdagede kniven, stak Meghans nevø af. Senere på natten lykkedes det dog politiet at finde ham.

- Politiet blev tilkaldt af sikkerhedsvagterne på en natklub på Union Street i Kingston, efter en mand forsøgte at komme ind med en kniv. Vi var senere i kontakt med manden sammen med en anden mand i 20'erne på et hotel i nærheden, fortæller en repræsentant fra Scotland Yard til Sky News.

Prins Harry inviterede forældreløs ven fra Afrika med til brylluppet

Politiet konfiskerede yderligere en peberspray-boks, men hændelsen fik derudover ingen konsekvenser.

- Ingen er blevet anholdt, lyder det fra politiet.

Mens Meghans nevø var i problemer London, festede hun med sin Harry til den lyse morgen i Windsor. Her var prins Charles vært ved bryllupsfesten, hvor der var indbudt 200 gæster.

Se de officielle billeder: Harry og Meghan helt privat

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind