Middletons svigerfar sigtet for overgreb på mindreårig

Pippa Middletons svigerfar, David Matthews, er blevet sigtet for to overgreb på en teenagepige. Han nægter sig skyldig i alle anklager

Pippa Middleton og James Matthews smiler til de mange opstillede kameraer efter vielsen 20. maj sidste år. Foto: AP
Pippa Middleton og James Matthews smiler til de mange opstillede kameraer efter vielsen 20. maj sidste år. Foto: AP

Mangemillionæren David Matthews, der er svigerfar til Pippa Middleton, hertuginde Kates lillesøster, er blevet anholdt og sigtet af fransk politi for to overgreb på en teenagepige.

Det skriver flere store medier som Reuters, Daily Mail, The Sun og The Telegraph.

Ifølge medierne skulle overgrebene være foregået mellem 1998 og 1999. Overgrebene skulle være sket i Paris og på ferieøen St. Barts.

Prinsen forlod bryllup: Kørte 160 kilometer for at hente sin kæreste

Familien Matthews talsmand fortæller, at det 74-årige familieoverhoved nægter sig skyldig i alle beskyldninger.

- David Matthews benægter kategorisk beskyldningerne, og han bestrider disse usande og skandaløse anklager, siger talspersonen ifølge Daily Mail.

Ifølge avisen blev David Matthews anholdt i tirsdags i den franske lufthavn Paris-Orly. Han blev efterfølgende løsladt mod kaution.

De officielle myndigheder bekræftede fredag, at David Matthews var blevet udspurgt tre dage forinden af en speciel afdeling i politiet, der håndtere overgreb på mindreårige personer.

- Efter anholdelsen åbnede den offentlige anklagemyndighed i Paris en juridisk efterforskning, som blev ledet af undersøgelsesdommeren, som sigtede ham for voldtægt mod en mindreårig kvinde, siger en talsperson ved retten i Paris til avisen The Telegraph.

Hele kongefamilien til bryllup, men... Hvor var Meghan Markle?

David Matthews' ene søn, James Matthews, blev sidste år gift med Pippa Middleton. Den yngste Middleton-søster blev for alvor kendt for sin imponerende figur, som hun viste frem, da hun var brudepige til sin storesøsters bryllup med prins William.

Mangemillionæren David Matthews har de sidste 20 år levet på St. Barts sammen med sin 70-årige hustru Jane. Det var på Eden Rock Hotel på paradisøen, at Pippa Middleton mødte sin kommende ægtemand tilbage i 2006.

Det er ifølge det franske nyhedsbureau AFP ikke offeret selv, men en person 'med myndighed over offeret', der har anmeldt de påståede overgreb til politiet.