Nyt kongeligt drama: Meghan Markles svigerinde smidt i fængsel

2018 startede vildt for Meghan Markles halvbror og svigerinde - og det er åbenbart den kommende hertugindes skyld

36-årige Markle blev forlovet med prins Harry i november. Foto: AP
36-årige Markle blev forlovet med prins Harry i november. Foto: AP

Nok har skuespilleren Meghan Markle haft held i både karrieren og kærligheden, men noget tyder på, at den 36-årige Markle, der blev forlovet med den engelske prins Harry i november og som forventes at blive hertuginde, når hun siger ja til sin prins 19. maj, har været mindre heldig med i hvert fald dele af sin nærmeste familie.

Prins Harry og Meghan Markle på deres forlovelsesdag 27. november 2017. Foto: AP
Prins Harry og Meghan Markle på deres forlovelsesdag 27. november 2017. Foto: AP
 

I hvert fald har hendes 51-årige halvbror Tom Markle Jr. ikke skabt andet end problemer for den tidligere 'Suits'-skuespiller.

Først beklagede han sig i juledagene over, at prins Harry var kommet for skade at sige, at den engelske kongefamilie var 'den familie hun (Markle, red.) aldrig har haft'.

Han fortalte indigneret til Daily Mail, at skuespillerinden har været højt elsket, og at de holdt alle højtider sammen som en stor familie.

- Vi var meget tætte. Så tætte som man kunne være. Selvfølgelig havde hun en familie. Hun var meget priviligeret. Hun havde alt, hvad hun nogensinde kunne ønske sig. Vi gjorde alt, hvad vi kunne for at være sammen i højtiderne og til fødselsdage, forklarede han til avisen.

Tom Markle Jr. er godt og grundigt træt af sin kommende kongelige halvsøster. Foto: All Over
Tom Markle Jr. er godt og grundigt træt af sin kommende kongelige halvsøster. Foto: All Over
 

Kongeligt drama: Meghan Markles familie raser over Harry

Ikke nemt at være i familie med kongelige
Og nu er Tom Markle Jr. så igen i mediernes søgelys. Det skyldes, at han og hans forlovede Darlene Blounts våde nytårsaften, der endte med, at hun blev anholdt og smidt to dage i fængsel. Det skriver Us Magazine.

Parret var kommet op at skændes på en bar nær deres hjem i Oregon, hvorefter Tom Markle Jr. stormede ud. Han tog hjem og drak videre, mens han blev mere og mere rasende. Siden kom hans 37-årige forlovede hjem og fortsatte også med at drikke, forklarer han til Daily Mail.

Det endte hverken værre eller bedre end at Darlene Blount blev anholdt. Oprindelig lød forklaringen fra hendes forlovede, at hun havde slået ham i ansigt med sine næver, men har siden påstået, at hans skader var selvpåførte.

Darlene Blounts 'mugshot'. Hun blev løsladt mod kaution 2. januar. Foto: All Over
Darlene Blounts 'mugshot'. Hun blev løsladt mod kaution 2. januar. Foto: All Over
 

På en eller anden måde er det her åbenbart Meghan Markles skyld.

- Det har ikke været let. Meghans forhold med prins Harry har sat fokus på vores familie. Det hjælper ikke, når du har problemer, at din søster er forlovet med en kongelig, beklager han sig til Daily Mail og tilføjer, at parret nu vil få hjælp til at håndtere både alkohol og deres forhold.

Skal vi gætte på, at han ikke får en invitation til brylluppet...?

Se interviewet med Prins Harry og Meghan Markle, efter de annoncerede deres forlovelse. TV: AP

Troppede op i kjole til en halv million: Briterne raser over Meghan Markle