Paradise-bruden viser tatovering

Sofia Hellqvist stråler som en filmstjerne

Efter flere års kamp er Carl Philip og Sofia endelig mand og kone. (Foto: AP)
Efter flere års kamp er Carl Philip og Sofia endelig mand og kone. (Foto: AP)

Der gik et sug gennem Slottskyrkan i Stockholm, da Sofia Hellqvist kort efter klokken 16.30 trådte ind i den smukt pyntede og propfyldte kirke.

De godt 500 inviterede gæster har formentlig alle sammen set den kommende prinsesse som bikinimodel i adskillige udgaver, men i dag er hun så elegant og stilet, som man overhovedet kan blive i en langærmet brudekjole med en passende dyb v-udskæring.

Intl. kongelige Skrab brudekjolen af Sofia: Se hvad Carl Philip får at se i aften

Det er den svenske designer Ida Sjöstedt, der er kvinden bag blondekjolen, som Sofia Hellqvist bærer på den store dag.

Brudens entre krævede mange dybe indåndinger fra prins Carl Philip, der kæmpede med at holde tårerne tilbage. Det måtte kronprinsesse Victoria til gengæld opgive. Hun måtte flere gange tørre øjnene - præcis som brudens mor, Marie Hellqvist.

Med eller uden tusch
Et af de helt store spørgsmål op til dagens bryllup har været, om man ville kunne se den tatovering, bruden har i nakken.

De svenske medier fortæller, at den 'tusch' Sofia Hellqvist havde på armen er væk. Nu vil rigtigt mange gerne have, at hun også fjerner tussen i nakken. Foto: Stella Pictures Intl. kongelige 'Prinsesse' Sofia med 'tusch' i nakken

Og det kan man. De smukke blonder dækker ikke den sorte tatovering. Kun det lange slør skjuler den en smule.

Sofia Hellqvist har med sin fortid som 'Paradise Hotel'-deltager og bikini-babe ikke været det oplagte valg af prinsesse, men i flere interviews i forbindelse med brylluppet har hun sagt, at hun ikke fortryder sin fortid.

Den synlige tatovering kan være hendes måde at understrege på, at hun står ved, hvad hun har moret sig med, da hun var ung.


Ført op af far

Lige til det sidste har der været spænding om, hvorvidt Sofia Hellqvist skulle føres op ad kirkegulvet af sin far. I det ligestillings-hungrende Sverige er det nemlig ret normalt, at brudeparret følges ad. Det der med at farmand giver sin datter væk, bliver af mange opfattet som gammeldags og diskriminerende.

I flere svenske kirker er det direkte forbudt at lade en far føre sin datter op ad kirkegulvet, men det har den kongelige familie altså valgt at se stort på.

Da kronprinsesse Victoria i 2010 blev gift med sin Daniel, førte kongen hende halvvejs op ad gulvet, mens prinsesse Madeleine ville følges hele vejen op til sin udkårne, Chris.

Sofia Hellqvist havde også valgt at lade sig føre af sin far, Erik Hellqvist. I hvert fald delvist. I kompromisets tegn gik prins Carl Philip sin smukke brud i møde.

Den kommende prinsesse er utroligt godt bygget. (Foto: Slitz) Kendte Fra 'Paradise Hotel' til hot prinsesse

Under vielsen virkede Sofia Helqvist - nu prinsesse Sofia - ualmindeligt rolig. Både hun og Carl Philip så ud som om de nød hvert et sekund af ceremonien.

Måske har 'medietræningen' på 'Paradise Hotel' alligevel været givet godt ud.

(Foto: Aftonbladet)
(Foto: Aftonbladet)
 

1 af 2 (Foto: Aftonbladet)
2 af 2 Efter flere års kamp er Carl Philip og Sofia endelig mand og kone. (Foto: AP)
66 kommentarer
Vis kommentarer