Annonce:
Annonce:

Pizza-prinser snød kongelig kok

Prins William og Harry forfalskede barnepigens bestillingsseddel, så de fik serveret snaskede pizzaer i stedet for kedelige kyllingeretter

(Foto: AP)
(Foto: AP)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Kongelige

Pizza stod øverst på menukortet, dengang de britiske prinser Harry og William var små.

Faktisk var pizza-prinserne så pjattede med de snaskede sager, at de på snedig vis luskede sig til at forfalske bestillingssedlen med dagens sunde ret til Hawaii og pizza Margaritaer.

Prins Charles: Bare jeg var din tampax

Det afslører den forhenværende kongelige kok Darren McGrady i et nyt interview med People Magazine om sin tid som madmager ved det britiske kongehus. Han mindes også tidlige morgener, hvor den nu afdøde prinsesse Diana, kom ned i køkkenet for at spise.

- Jeg husker, hvordan jeg holdt drengene, da de var babyer, når prinsesse Diana spiste morgenmad i køkkenet. Jeg tænkte, at jeg holdt kronjuvelerne i ordets bogstaveligste forstand, erindrer McGrady.

Prins Harry forlader hæren

Annonce:

Han arbejdede som kok ved Buckingham Palace i 11 år, inden han blev overflyttet til Kensington Palace i 1992 for at være personlig kok for prinsesse Diana efter hendes skilsmisse fra prins Charles.

- De fik serveret det samme, som et normalt britisk barn ville få. Det eneste forskel var, at det var en kok, der lavede maden til dem, siger McGrady og røber, at drengene som regel fik tærter, kylling, ris og fisk.

Harry, William og Kate: Nu på Twitter

Kokken sendte en liste med sunde retter, som børnenes barnepige så udvalgte, hvorefter butleren kom op med dagens menu. Men særligt når prinserne fik søde sager såsom klassisk britisk budding, blev der absolut ikke levnet noget på tallerknen, afslører McGrady.

- Man kan nærmest ikke få noget mere bekvemt mad end det, og hver gang, jeg serverede det, spiste de det hele, siger kokken og tilføjer, at når drengene var på besøg hos deres farmor, dronning Elizabeth, fik de serveret det samme som alle andre.

McGrady, der har udgivet bogen 'Eating Royally,' arbejder i dag som kok i Texas.

Annonce:

Ny bog: Diana truede Camilla Parker Bowles på livet

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: