Annonce:
Annonce:

Prins Harry: 'Vi havde ikke råd'

Nye retsdokumenter viser, at prins Harry i et brev til dronning Elizabeth forklarer, at han ikke havde råd til at betale sine sikkerhedsvagter

Tirsdag udkom prins Harrys hans længe ventede personlige erindringsbog, 'Reserven', og den er spækket med afsløringerne om alt fra sex og stoffer til mord og intriger. Få overblikket her

Harrys bog-bombe: Her er alle afsløringerne
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Kongelige

Man skulle tro, at prinsen, der er gift med en Hollywood-skuespiller, ville have penge nok til at betale for et par sikkerhedsvagter, men sådan er det tilsyneladende ikke.

I hvert fald ikke ifølge ham selv.

Nye retsdokumenter viser, at prins Harry tilbage i april 2020 sendte en mail til dronning Elizabeths private sekretær.

I retsdokumenterne fremgår det ifølge den britiske avis The Telegraph, at prinsen har forklaret, at han i denne mail 'gjorde det klart, at vi (Meghan Markle og prins Harry,red.) ikke havde råd til sikkerhedsvagter, før vi begyndte at tjene penge.'

Sagsøger avis
Retsdokumenterne er offentliggjort i forbindelse med prinsens injuriesag mod avisen The Daily Mail. Årsagen til søgsmålet er, at avisen i februar 2022 offentliggjorde en artikel, hvor de skrev, at prins Harry selv havde tilbudt at betale for politibeskyttelse.

Annonce:

Injuriesagen af en af en lang række sager mod avisen. Ekstra Bladet skrev i 2022, at prins Harry og en række kendte sagsøgte The Daily Mail for blandt andet at have aflyttet deres hjem.

Gruppen hævdede blandt andet, at Associated Newspaper, der altså ejer Daily Mail, havde hyret privatdetektiver til at aflytte deres biler og hjem og betalt politiet for intern viden.

Spørgsmålet om prins Harry og hertuginde Meghans sikkerhed, når de har besøgt Storbritannien, efter de i 2020 meldte sig ud af det britiske kongehus, er blevet beskrevet vidt og bredt.

Blandt andet vakte det sidste år vrede, da prins Harry ville have lovgivningen i hjemlandet ændret, så han selv kunne få lov til at betale for politibeskyttelse.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: