Prins Philip indlagt

Den 99-årige britiske prins er blevet indlagt

Prins Philip er blevet indlagt.

Det oplyser det britiske kongehus ifølge flere britiske medier - heriblandt BBC.

Ifølge medierne fik den 99-årige britiske prins det dårligt tirsdag aften, og derfor valgte han at lade sig indlægge for en sikkerheds skyld.

Det forventes, at han skal forblive på hospitalet til observation i et par dage, hvor han skal hvile.

Selv her sammen med sine tre arvinger bærer dronning Elizabeth sin uundværlige håndtaske. Heldigvis hænger den stilfærdigt over venstre arm. Foto: Chris Jackson/Ritzau Scanpix Intl. kongelige Afslører hvad dronningen har i håndtasken

Prins Philip er gift med Storbritanniens monark, dronning Elizabeth. De to blev gift i 1947 og har sammen fire børn.

Den kontroversielle prins har flere gange har fået kritik for sin bramfri tone, når han udtaler sig i offentligheden, og i 2019 trak han igen negative overskrifter verden over.

Den dengang 97-årige var her skyld et trafikuheld, da han kørte i sin firehjulstrækker ud på en trafikeret vej og direkte ind i en bil.

I bilen, han ramte, sad en 28-årig kvinde, der fik rifter på knæet, og en 45-årig kvinde, der brækkede sit håndled. En ni måneder gammel baby, som også var i bilen, kom ikke noget til.

Han slap selv uskadt fra uheldet, men få uger senere valgte han frivilligt at give afkald på sit kørekort.

Det britiske kongehus har offentliggjort et nyt billede af prins Philip og hans kone, dronning Elizabeth, i anledningen af prinsens 99-års fødselsdag. Billedet blev taget den 6. juni i år ved det royale slot Windsor Castle. Foto: Pool/Reuters Intl. kongelige Kontroversiel prins fylder 99

I en alder af 96 år trak han sig i 2017 tilbage fra sin officielle pligter for det britiske kongehus.

31 kommentarer
Vis kommentarer