Prinsesse Madeleine har lige født

Den svenske prinsesse fødte en søn kl. 13.45

Prinsesse Madelein - mor igen. (Pressens Bild)
Prinsesse Madelein - mor igen. (Pressens Bild)

To dage efter storebror Carl Philip stjal billedet i Stockholm med sit bryllup med den tidligere trusse-model, Sofie Hellqvist, får prinsesse Madeleine igen i dag en stor del af opmærksomheden.

Hun nedkom kl. 13.45 med sit og gemalen, Christopher O'Neills, andet barn, en søn. I forvejen har de en et-årig datter, prinsesse Leonore.

Prinsesse Madeleine og Christopher O'Neill skal giftes på lørdag - men først skulle hun lige stoppes af politiet, fordi hun kørte i busbanen. (Foto: AP) nationen Bryllupsstresset Madeleine stoppet af polisen

Prinsesse Madeleine har bedt hoffets informationschef om at fortælel undersåtterne, at hun har tilladelse til at køre i Stockholms busbaner, når der er statsbesøg og lignende arrangementer. (arkivfoto) nationen Prinsesse Madeleine: Kongelige må gerne køre i busbanen

Fødslen på Danderyds Sygehus nord for Stockholm gik godt, og både mor og barn er i fin form, meddeler det svenske hof, der holder pressemøde om den lykkelige begivenhed i dag kl. 16.

Smukke Madeleine var altså høj-gravid ved broderens bryllup i lørdags, og fødslen kunne nemt have risikeret at gå i gang midt i det hele.

Men prinsessen tog chancen for at være med ved den store dag, og det gik altså godt.

Kone-tilværelsen vil utvivlsomt bekomme Madeleine godt. Foto: AP Underholdning Madeleine: Fra drømmeprinsesse til kone

32 kommentarer
Vis kommentarer