Royalt bryllup udskudt - i to år!

Prinsesse Mako af Japan har udskudt brylluppet med sin ungdomskæreste

Prinsesse Mako og Kei Kumoro annoncerede deres forlovelse i september 2017. Nu er brylluppet udskudt. Foto: AP/Shizuo Kambayash
Prinsesse Mako og Kei Kumoro annoncerede deres forlovelse i september 2017. Nu er brylluppet udskudt. Foto: AP/Shizuo Kambayash

Først frasagde hun sig sin royale titel for at gifte sig med sit livs kærlighed. Nu har japanske prinsesse Mako udsat brylluppet.

Det skriver Vanity Fair.

- Vi har måttet erkende manglen på tid til at lave tilstrækkelige forberedelser til forskellige arrangementer, der fører op til vores bryllup i efteråret og vores efterfølgende liv. Vi har forhastet forskellige ting for meget, siger prinsesse Mako i en pressemeddelelse.

Efter planen skulle brylluppet mellem prinsessen og Kei Komuro have stået i november 2018, men nu er det udskudt til 2020.

Opgav prinsesse-titel for sin mand
Det unge pars historie lyder som noget fra Hollywood: Hun er prinsesse, og han er helt almindelig, så hun må sige farvel til sin titel som royal, for at eventyret kan ende lykkeligt.

Prinsessens udkårne har nemlig ikke en adelig baggrund, og i Japan mister en royal kvinde sin titel, hvis hun gifter sig med en borgerlig.

Prinsesse Mako er klar til at opgive sin titel og krone for kærligheden. Foto: AP Intl. kongelige Royalt chok: Prinsesse dropper titlen for studiekammerat

Parret mødte hinanden for fem år siden til en fest på International Christian University i Tokyo.

Efter planen skulle de have diskuteret studier i udlandet, men i stedet opstod der kærlighed, og i 2013 friede Kei Komuro altså til prinsessen.

7 kommentarer
Vis kommentarer