Skider på dronningen

Coronavirus har haft en temmelig uheldig - og ildelugtende - effekt lige ved det slot, som den britiske dronning bruger som feriehus

Personalet ved Balmoral Castle er frustrerede over, hvor meget toiletpapir de lige nu finder på slotsarealet. Foto: Shutterstock
Personalet ved Balmoral Castle er frustrerede over, hvor meget toiletpapir de lige nu finder på slotsarealet. Foto: Shutterstock

De fleste offentlige toiletter i Storbritannien er stadig lukkede på grund af landets corona-lockdown.

Det gælder også dem i nærheden af Balmoral Castle i Skotland, som den britiske dronning Elizabeth besøger flere gange årligt.

Det har nu resulteret i, at flere af stedets ansatte beklager sig over hyppige fund af afføringsindsmurt toiletpapir rundt omkring på slottets udendørsarealer. Det skriver CNN.

'Skuffet over synet af så meget toiletpapir smidt på grunden i dag. Ved siden af stier og monumenter. Husk venligst, at ingen toiletter i nærheden har åbent for tiden', lyder det i et tweet fra de ansatte på Balmoral Castle.

'En del af problemet er, at vi ser mange ikke-nedbrydelige stykker papir, der bliver smidt rundt omkring. Og folk vælger at forrette deres nødtørft lige ved siden af travle stier og monumenter i stedet for at flytte sig lidt længere væk for at undgå forurening,' lyder det videre fra personalet, der dog anerkender, at det kan være nødvendigt for folk, som besøger arealet omkring det royale slot, at 'gå på toilettet', mens de er der.

'Hvis du skal tisse, så gør det venligst mindst 30 meter fra søer eller åer. Skal du af med afføring, så gør det så langt væk som muligt fra bygninger, stiger, vandløb og dyre. Begrav afføringen i et hul og læg jord over,' lyder opfordringen.