Skrab brudekjolen af Sofia: Se hvad Carl Philip får at se i aften

Skrab brudekjolen af den kommende prinsesse, og se hvad der gemmer sig indenunder (mobil- og tabletbrugere skal skrabe med fingeren)

I 2004 vandt den dengang 19-årige Sofia Hellqvist titlen som Miss Slitz og viste sine bare bryster på forsiden af mandemagasinet. Året efter deltog hun i den svenske udgave af 'Paradise Hotel', og videoer af den kommende svenske prinsesse, der får en fræk balle-massage af en af de andre reality-deltagere,kan søges frem med få klik på internettet. (Foto: AP) Intl. kongelige Nu kan alle blive kongelige

Sofia Hellqvist bliver i dag klokken 16.30 svensk prinsesse, men selv om hun har boet under samme tag som sin kommende prins i flere år, så bliver det nok alligevel med en vis spænding, at det nyslåede ægtepar i aften kryber til køjs.

Mange brude sørger i hvert fald for at ekvipere sig til lidt lækkert lingeri og måske et strømpebånd, som bliver afsløret for brudgommen på brudenatten.

I dag er det kun prins Carl Philip, der får lov at røre de snart royale baller. (Foto: All Over Press) Intl. kongelige Fræk fortid: Se kommende svensk prinsesse få balle-massage

Men, som det er de fleste royalister bekendt, så har Sofia en fræk fortid som realitydeltager i 'Paradise Hotel' og som særdeles afklædt model i diverse modeblade. Derfor får Ekstra Bladets læsere hermed også mulighed for at nyde den smukke prinsesse - skrab billedet øverst i artiklen, og brudekjolen vil falde af Sofia Hellqvist.

Sofia Hellqvist er ikke bleg for at vise hud for fotograferne. (Foto: Slitz/All Over) Intl. kongelige Se splitternøgen prinsesse-kandidat

Brudebilledet af den 30-årige velgørenhedsmedarbejder er fra en 10 år gammel modelopgave for magasinet XOXO. Hvilken brudekjole, Sofia Hellqvist har valgt til sit drømmebryllup i Slottskyrkan i Stockholm, vil verdens seere først få at se senere i eftermiddag. Se afsløringen af brudekjolen ved at følge med her på ekstrabladet.dk i eftermiddag eller få det direkte i dit Facebook-feed ved at følge Ekstra Bladet Flash på Facebook.

Her ses Sofia Hellqvist ved lanceringsfesten for magasinet XOXO i 2005. (Foto: All Over Press)
Her ses Sofia Hellqvist ved lanceringsfesten for magasinet XOXO i 2005. (Foto: All Over Press)

60 kommentarer
Vis kommentarer