Annonce:
Annonce:

Sørger over dronningens død: Tager en pause

Der kommer ingen nye podcasts med Meghan Markle, mens der sørges over dronning Elizabeths død

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Kongelige

Der sørges i Storbritannien og flere steder i verden, efter at dronning Elizabeth torsdag gik bort i en alder af 96 år.

Fodboldkampe er blevet udskudt, et cykelstativ i Norwich er blevet lukket, og i Danmark måtte dronning Margrethe foretage store ændringer i den planlagte fejring af sit regentjubilæum.

Også Meghan Markle, der er gift med dronningens barnebarn prins Harry, deltager i disse dage i landesorgen. Parret har lagt stor afstand til kongehuset i de seneste år og er blandt andet flyttet til USA, hvor de driver firmaer som Archewell Production, der laver serier til Netflix, og Archewell Audio, som laver podcasts for Spotify.

Meghan Markle er selv vært på podcasten 'Archetypes', som gik i luften sidste måned og har haft Serena Williams, Mariah Carey og Mindy Kaling som gæster indtil nu. Men lytterne må vente længere på næste afsnit.

Annonce:

Podcasten tager nemlig en pause, mens der sørges. Det skriver Deadline med henvisning til en besked på podcastens Spotify-side.

'Nye episoder af 'Archetypes' er sat på pause i den officielle sørgeperiode for Hendes Majestæt Dronningen,' står der.

Dronning Elizabeth begraves 19. september. Det vides ikke, hvornår der kommer nye afsnit af den populære podcast, der indtager andenpladsen på Spotify-hitlisten - kun overgået af kontroversielle 'The Joe Rogan Experience', som Harry og Meghan tidligere har langet ud efter.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Ekstra Bladet har tidligere beskrevet den aftale, Harry og Meghan har lavet med Spotify som en del af det luksusliv, de lever, efter at have givet afkald på deres kongelige pligter. Læs mere her.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Robinson-værten Jakob Kjeldbjerg er gået viralt på TikTok uden helt selv at forstå det. Hør om det er hårdt i ugens udgave af 'Der er brev' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Man skal ikke lade sig narre af Løkke
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: