Annonce:
Annonce:

Afsløret i Smukfest-fusk

To mænd forsøgte at udnytte festivalen til at tjene lidt ekstra penge. I stedet modtog de en sigtelse af politiet fredag aften

Foto: Anthon Unger
Foto: Anthon Unger
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Event & Kultur

En mand, der er født i 1995, forsøgte at udnytte sit arbejde på en bar ved årets Smukfest til at tjene en ekstra skilling.

Det koster ham nu i stedet en sigtelse.

Det meddeler vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi, Stig Simonsen, på en pressebriefing lørdag.

- Vi fik en anmeldelse om, at en medarbejder i en bar på smukfestområdet solgte drikkevarer og anbefalede kunderne, at de kunne overføre pengene til hans egen mobilepay og derved opnåede uberettiget vinding, fortæller Stig Simonsen og understreger:

- Han er nu sigtet.

Og han var ikke den eneste, der kunne modtage en sigtelse fra politiet fredag. Vejene rundt om festivalpladsen er proppet med mennesker og biler, når mørket falder på, hvor folk typisk forsøger at praje taxaer, så de kan komme hjem.

Annonce:

Den går ikke
Den til formålet indrettede taxaholdeplads bliver sat ud af spillet, da desperate festivalgæster går mod byen og forsøger at praje taxaerne, før de når taxaholdepladsen.

Desperationen hos søvnige festivalgæster forsøgte en mand, født i 1984, at udnytte til at tjene en ekstra skilling. I stedet har han nu fået en sigtelse, fortæller Stig Simonsen.

- Vi fik anmeldelse i går aftes om pirattaxa. Der var nogle stykker, der var blevet kontaktet af en mand, som tilbød at køre dem hjem. Vi får fat på manden i bilen, og han bliver sigtet for pirattaxa-kørsel. Der er tale om en mand fra Skanderborg, fortæller han.

Lørdag morgen kunne Stig Simonsen ligeledes fortælle, at man efterforsker en mulig voldtægt, der skulle være begået i tirsdags.

Det kan du læse mere om her.

Der sker heldigvis også mange glade og positive ting, man kan berette fra Smukfest. Læs eksempelvis her, hvordan folk smed kludene og sprang ned i en kano.

Nøgenchok til smukbold.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: