Anne Gadegaard er ikke bange for at smide tøjet

En af de store favoritter ved aftenens Melodi Grand Prix, Anne Gadegaard, vil have mere nøgenhed. Hun beholder dog tøjet på i aften

Anne Gadegaard i musikvideoen til hende sang fra 2013 'Bag Skyerne'. (PR-foto).
Anne Gadegaard i musikvideoen til hende sang fra 2013 'Bag Skyerne'. (PR-foto).

Hun har tidligere smidt tøjet i en musikvideo, men man skal ikke forvente at se 23-årige Anne Gadegaard uden tøj på, når hun i aften skal synge sangen ’Suitcase’ i Melodi Grand Prix.

- Det var, da jeg var i god form. Det er jeg ikke mere.

- Det var meningen, at jeg skulle have trænet op til Melodi Grand Prix, men det har jeg ikke. Jeg er for glad for mad - det er ikke så godt, siger Anne Gadegaard.

Smugkig: Sådan bliver Grand Prix'et

Det var i forbindelse med nummeret ’Bag skyerne’, der handler om hendes mor, der døde af brystkræft i 2010, at Anne Gadegaard understregede, hvor sårbar hun var ved at vise sig helt nøgen.

Gadegaards trumf: Hvis det går dårligt, løfter jeg benet

Bikinikrop
I samme periode lagde sangerinden en række lækre bikini-billeder ud på de sociale medier af sig selv. Og det er hun ikke bleg for at gøre igen.

- Det er meget normalt for mig. Jeg kunne sagtens finde på at lægge sådan nogle billeder ud igen til sommer. Mere nøgenhed! siger hun med et kækt grin.

Grand Prix-deltagere: Vi ved, vi lyder som...

Ekstra Bladet har taget den unge sangerinden med på en tur tilbage til minder fra hendes liv – med og uden tøj på.

(Polfoto/Peter Hove Olsen).
(Polfoto/Peter Hove Olsen).

- På det billede er en pige, der ikke forstår så meget og bare hygger sig. Hun er 11 år og synes bare, det hele er sjov og ballade. Hun ved overhovedet ikke, at der nogen mennesker, der kigger med, siger Anne Gadegaard,

(Foto: Morten Schäfte).
(Foto: Morten Schäfte).

- Vi blev altid inviteret i Cirkus Arena, hver gang det kom forbi. Billedet viser min mor, storebror, lillebror og far. Vi syntes, det var virkelig hyggeligt at være i cirkus. Vi sad altid allerforrest og fik nogle privilegier, som andre ikke gjorde – for eksempel at røre dyrene.

(Polfoto/Henrik Hildebrandt).
(Polfoto/Henrik Hildebrandt).

- Her er jeg blevet ældre. Jeg optrådte altid i den kjole, mens mit tredje album var ude. Jeg kan se, jeg har fået en masse mad. På det tidspunkt havde jeg været ude at optræde en del – blandt andet på Malta, i Italien, Norge og Sverige. Så det er allerede en meget erfaren pige, der sidder der.

- Min mor, som sammen med min onkel var min manager, sagde altid til mig, at vi skulle rydde op efter os selv, når vi forlod det rum, vi opholdt os i inden koncerten. Og hvis det stod til sådan nogle teenagere, lod vi det jo bare være, for der kom nok nogen og ryddede op. Jeg lærte at være voksen og tage ansvar – hilse pænt på folk og give hånd.

- Det betød meget for mig at have min familie med og dele de oplevelser med dem. Min lillebror tjente lidt penge på at sælge mit merchandise ved en stand, vi satte op.

(PR-foto).
(PR-foto).

- Billedet er fra min musikvideo ’Bag skyerne’, som kom ud for to år siden. Jeg er nøgen, fordi min sang handlede om min mor, som jeg mistede til brystkræft i 2010. Jeg ville gerne vise, hvor sårbar og skrøbelig jeg var. Min måde at vise det på var ved at være nøgen.

- Jeg følte på det tidspunkt, jeg var klar til at prøve at synge om det. Men jeg kan stadig ikke holde ud at høre sangen. Og det kan min familie heller ikke. De ting, jeg synger om, handler jo om min mor. Det er meget skrøbeligt for mig.

- Hvordan var det at skrive sangen, hvis du ikke kan holde ud at høre den?

- Det var rigtig hårdt. Jeg tog en masse tudeture i studiet. Tårerne trillede, hvis jeg skulle fortælle en historie til Micky (Skeel, hendes kæreste, som er sangskriver, red.), og han skulle prøve at sætte ordene på plads, så det kom til at lyde ordentligt. Det var godt for mig – en slags terapi. Det var rigtig godt, at jeg gjorde det for mig selv. Jeg har ikke gået til psykolog. Jeg har prøvet to forskellige, men jeg syntes ikke, det var noget for mig. Nummeret hjalp mig på min måde. Det var en god, men sårbar tid.

(Privatfoto).
(Privatfoto).

- Det var, da jeg var i god form! Det er jeg ikke mere. Billedet er taget lige efter musikvideoen til ’Bag skyerne’, og jeg trænede veldt meget op til, at videoen skulle laves. Det var også meningen, at jeg skulle have trænet op til Melodi Grand Prix, men det har jeg ikke. Jeg er for glad for mad - det er ikke så godt.

- Da jeg tog billedet, var det sommer, og jeg skulle ud at sole mig i gården. Og ligesom mange andre piger lægger jeg også billeder ud af mig selv. Det er meget normalt for mig. Jeg kunne sagtens finde på at lægge sådan nogle billeder ud igen til sommer. Mere nøgenhed! Jeg følger selv Mascha Vang og Sarah Louise Christiansen på de sociale medier og bliver inspireret.

Anne Gadegaard og kæresten, Micky Skeel. (Foto: Mogens Flindt).
Anne Gadegaard og kæresten, Micky Skeel. (Foto: Mogens Flindt).

- Det er min kæreste og mig. Det er godt at have en, der er tæt på mig, som er inde over det, jeg laver. Det er rart og giver en tryghedsfornemmelse. Vi har været sammen i fem år til sommer. Han betyder rigtig meget for mig.

- Jeg mødte ham lige efter, jeg havde mistet min mor, hvor jeg gik gennem en masse sorg. Da jeg mødte ham, kom der en glæde ind over det, og jeg kom væk fra de negative tanker. Det var utrolig godt, at jeg fandt ham så hurtigt, for det har virkelig hjulpet mig. Så jeg har været utrolig heldig.


Herover kan du se et interview med Anne Gadegaard, da det blev offentliggjort, at hun skulle være med i årets Melodi Grand Prix

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri