Anti Social Media: Skålede skuffelsen væk i nat

Anti Social Media er ude af verdens største musikkonkurrence. Det ærgerlige exit blev skyllet ned med et par øl

Anti Social Media har kun spillet sammen i et par måneder, men der er allerede stor kærlighed i bandet. (Foto: Mogens Flindt)
Anti Social Media har kun spillet sammen i et par måneder, men der er allerede stor kærlighed i bandet. (Foto: Mogens Flindt)

WIEN (EKSTRA BLADET): - Må jeg få din autograf?

- Undskyld, kan jeg tage et billede af jer?

Det kan godt været at folk i Europa - nærmere bestemt Østeuropa - ikke er vilde med det danske Grand Prix-band Anti Social Media, men de fire friske fyre var voldsomt populære i Wien i nat, hvor de skyllede Eurovision-skuffelsen ned med et par øl.

Philip Thornhill forsøgt forgæves at skjule skuffelsen. (Foto: Mogens Flindt) Event & Kultur Skuffet Anti Social Media: Chief 1 og Remee må skrive nogle bedre sange

Især forsanger Philip Thornhill havde ikke mange ledige øjeblikke. Konstant og hele tiden kom der Grand Prix-fans hen til ham og ville enten have et digitalt minde på mobilen i form et af foto eller en krusedulle på et stykke papir.

Flere kom kækt hen og begyndte at synge omkvædet af 'The Way You Are',  og selv om skuffelsen havde sat sine spor i den kun 19-årige forsanger, så stemte han friskt i og sang med på nummeret, som få timer før havde fået sparket ud af Eurovision Song Contest.

Semifinalen med enden på Grand Prix-eventyret for Anti Social Media. (Foto: Mogens Flindt) Event & Kultur DR-chef efter Grand Prix-exit: - Jeg begriber det ikke

Anti Social Media tog i det hele taget det ærgerlige resultat af semifinalen ret pænt.

- Prøv at høre her. Det er jo en konkurrence, og nogen skal jo ud, sagde trommeslager Emil Vissing, der med egne ord ikke er et konkurrencemenneske og derfor har valgt at spille musik for at sprede glæde. Og det synes han lykkedes til fulde med bandets bidrag på Eurovision-scenen.

Anti Social Media-drengene kunne sagtens smile og hygge sig trods skuffelsen. (Foto: Mogens Flindt)
Anti Social Media-drengene kunne sagtens smile og hygge sig trods skuffelsen. (Foto: Mogens Flindt)

Philip Thornhill var umiddelbart den af de fire, der lige efter exitet var hårdest ramt af skuffelsen. Fra at have fået sit livs oplevelse, da han stod på scenen foran 16.000 tilskuere i Wiener Stadhalle og 200 millioner tv-seere til at få et los i røven ud af Eurovision. Noget af en rutsjebanetur.

Anti Social Media. (Foto: mogens Flindt). Event & Kultur Anti Social Media-forsanger: - Jeg har aldrig været så høj i mit liv

- Det værste var faktisk, at alle kom over og anede mig på armen og sagde såååh såååh, det skal nok gå. Der kæmpede jeg virkelig for at holde mine følelser tilbage, sagde han til Ekstra Bladet i nat.

Anti Social Medias nye mission er nu at bakke den russiske sangerinde Polina Gagarina op. Hun var på scenen lige før Danmark tirsdag aften.

- Hun var lige ved at gå i stykker af nervøsitet, så hende skal vi helt sikker heppe på, lød det fra Anti Social Media

Russiske Polina Gagarina er mor til en dreng på syv år. Efter fødslen har den smukke sangerinde smidt 30 kilo. (Foto: Andres Putting/EBU) Event & Kultur TV: Kom i høet med nøgen russisk Grand Prix-skønhed

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik her, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.