Svulmende barm og sving i kjolen var ikke nok for Simone

Der var noget at kigge på for husarerne, da Simone sang og vrikkede sig gennem sin Grand Prix-sang. Hun var favorit, men holdt ikke hjem

Simone vakte opsigt i sin Lasse Spangenberg-kjole, da hun optrådte med nummeret 'Stay Awake'. (Foto: Mogens Flindt)
Simone vakte opsigt i sin Lasse Spangenberg-kjole, da hun optrådte med nummeret 'Stay Awake'. (Foto: Mogens Flindt)
Følg Underholdning
Følg Event & Kultur

Læs også:

Lykkelige Emmelie: - Jeg ville ikke græde

Det blev til endnu en Grand Prix-tredjeplads for 20-årige Simone Egeriis, der skilte sig ud fra de andre ni deltagere. Ikke alene var hun udråbt som storfavorit til at repræsentere Danmark ved Det Internationale Melodi Grand Prix i Malmø i maj, hun var også iklædt det mest iøjnefaldende kostume, som i virkeligheden næsten ikke var til at få øje på.

- Historien bag kjolen er, at jeg gerne ville finde noget, der matchede sangen, fortæller Simone om nummeret 'Stay Awake'.

Og det var svært at falde i søvn til hendes nummer, hvor der blev vist både kavalergang, lår og rullende hofter.

- Der er meget selvtillid i den kjole, så det er dejligt, smiler Simone, der selv har tegnet kjolen, inden den danske kendisdesigner Lasse Spangenberg bragte den til live.

Vildere end jeg troede

- Jeg havde en idé om, at det skulle være noget med en masse glimmer, krystaller og Swarovski-sten, men den blev endnu vildere, end jeg først havde forestillet mig, siger Simone.

Hun brød igennem som bare 12-årig med sejren i TV2-programmet 'Scenen er din' og blev nummer tre i dansk Melodi Grand Prix i 2010 med sangen 'How Will I Know'. Dengang var hun iklædt en gulvlang, hvid robe, der dækkede en del mere end den Shakira-korte kjole, hun optrådte med i aftes.

Læs også:

TV: Sidste salgstale fra Grand Prix-favoritterne

- Har du tænkt over, at kjolen er vovet?

- Det er en ny side af mig selv. Selvfølgelig er den i den mere udfordrende afdeling, men jeg vil stadig meget gerne være kendt og respekteret for mit talent og ikke mit udseende, lyder det fra Simone, der ikke var for fem kroner skuffet over, at det ikke blev til en sejr.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU